‘Feyenoord-investeerders stellen duidelijke eis’

Foto: ‘Feyenoord-investeerders stellen duidelijke eis’

Feyenoord heeft zondag met 0-1 gewonnen bij Sparta Rotterdam. Het team van Arne Slot draait op alle fronten nog goed mee, maar toch heerste er deze week veel onrust in en rond De Kuip.

Blijft Union Berlin-Feyenoord zonder goals? Bij bet365 verdien je dan dertien keer je inleg!

Directeur Mark Koevermans kondigde per 1 december zijn vertrek aan, mede vanwege bedreigingen aan zijn privé-adres. Later werd bekend dat het project Feyenoord City op klappen staat. Emile Schelvis vindt het belangrijk dat er nu een weloverwogen besluit genomen gaat worden. “Heel veel mensen zijn het met mij eens dat Feyenoord een omslag nodig heeft in het bestuur”, zo stelt de journalist in RTV Rijnmond.

Er moet een structuur worden gemaakt om alle voorwaarden te creëren van een topclub. Dan willen investeerders er echt wel in gaan stappen, dat weet ik zeker”, aldus Schelvis. “Dat mensen echt beleid kunnen maken. Niet dat Ivo Opstelten er een vastgoedproject doorheen probeert te drukken met een nieuw stadion als centraal punt en niet dat mensen als Pim Blokland het technische beleid willen gaan bepalen. Als er echt weer vakmensen op de goede plekken komen, dan heeft Feyenoord de kans om weer een topclub te worden.”

Investeerders

Bij Feyenoord gaat het regelmatig om investeerders. Schelvis benadrukt dat er echt wel animo is, mits de club goed beleid gaat voeren. “Dan staan de investeerders echt klaar. Dat zijn de volgende stappen die Feyenoord nu echt moet gaan maken. Rijnmond had afgelopen vrijdag een geweldige uitzending waar alle nuances inzaten. Feyenoord gaat stoppen met het idee van het stadion.”

“Dat is geweldig nieuws en een grote opluchting voor iedereen die iets weet van wat Feyenoord financieel herbergt en van wat Feyenoord op dit moment mankeert. Nu kunnen ze stappen gaan maken. Gelukkig begin je op het veld langzamerhand de contouren te zien”, zo weet Schelvis.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Terecht?

  • Ja
  • Nee
313+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie