Union Berlin wil gesprek over ‘Rotterdams slagveld’

Foto: Union Berlin wil gesprek over ‘Rotterdams slagveld’

Union Berlin wil om de tafel met de UEFA en Feyenoord om de ongeregeldheden rondom de wedstrijd van afgelopen donderdagavond te bespreken. In aanloop naar het duel werd er een delegatie van de club aangevallen en rondom de wedstrijd gebeurde er ook een aantal dingen waar Union Berlin over wil spreken. 

Volgens De Telegraaf wil Union Berlin het onder andere hebben over de lange wachttijden bij De Kuip en het buitensporig hard ingrijpen van de politie.

“In onze ogen mag het niet zo zijn dat honderden fans van ons met tickets voor rust nog niet in het stadion zaten”, zegt woordvoerder Christian Arbeit van de club uit Berlijn. “Ook heb ik beelden gezien van fans van ons die het slachtoffer zijn geworden van hard ingrijpen van de politie. Al met al is dit onaanvaardbaar voor ons. We zullen moeten bekijken hoe dit op Europees niveau heeft kunnen gebeuren.”

De politie had voor de thuiswedstrijd van Feyenoord in totaal 75 mensen opgepakt, 59 daarvan zouden Duitse fans zijn die door een Rotterdamse wijk liepen op zoek naar een confrontatie met de Feyenoord-aanhang.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie