TRANSFERUURTJE: Memphis op de cover, Real aast op ‘Lewa’

Foto: TRANSFERUURTJE: Memphis op de cover, Real aast op ‘Lewa’

De laatste transfergeruchten en -nieuwtjes lees je elke dag op SoccerNews.nl. In de rubriek ‘Transferuurtje’ verzamelt de redactie de meest interessante en bizarre transferberichten in een handig overzicht.

[b]Nederland:[/b]

De samenwerking tussen FC Twente en Václav Cerny lijkt een vervolg te krijgen. Beide partijen willen graag langer met elkaar door en dus is FC Twente in onderhandeling met FC Utrecht, de broodheer van de aanvaller. Voetbal International schrijft: “FC Twente heeft met Virgil Misidjan en Lars Unnerstall al twee nieuwe spelers verwelkomd. De Enschedese club verwacht snel duidelijkheid te verschaffen of trainer Ron Jans ook de beschikking krijgt over Cerny. Met FC Utrecht wordt gesproken over een defintieve overname van de Tsjechische aanvaller.”

Leeds United is serieus in de markt voor Noa Lang. De dribbelaar wordt al enkele weken in verband gebracht met de Premier League-club, maar nu zouden de Engelsen ook echt willen doorpakken. Dat weet Fabrizio Romano te melden. De transferexpert meldt op Twitter dat Leeds United de gesprekken over de 21-jarige aanvaller van Club Brugge wil openen. De Belgen hopen Lang juist langer te binden met een nieuw en verbeterd contract.

FC Twente wil zich deze zomer op huurbasis versterken met Manfred Ugalde, zo weet TC/Tubantia vrijdagochtend te melden. De pas negentienjarige spits uit Costa Rica speelde het afgelopen seizoen voor Lommel in de Belgische tweede klasse, maar staat onder contract bij Manchester City.

[b]Buitenland:[/b]

FC Barcelona dacht Georginio Wijnaldum al binnen te hebben, maar plots kaapte Paris Saint-Germain de middenvelder voor de neus van de Catalanen weg. Memphis Depay wordt nu met een soortgelijke situatie in verband gebracht. Voetbal International schrijft: “De vermeende aanbieding van Juventus voor Memphis Depay én de keuze van Georginio Wijnaldum voor PSG hebben Barcelona op scherp gezet. Van paniek is geen sprake. In Camp Nou hebben ze alle vertrouwen dat de Oranje-aanvaller kiest voor het Spaanse avontuur. Volgens El Mundo Deportivo heeft Ronald Koeman daarbij de sleutel in handen. De trainer heeft namelijk een meer dan prima band met Memphis”, zo klinkt het.

Georginio Wijnaldum werd donderdag officieel gepresenteerd als speler van Paris Saint-Germain, maar mogelijk gaan de steenrijke Parijzenaars nóg een absolute topmiddenvelder aantrekken. Paul Pogba wordt immers met PSG in verband gebracht. Voetbal International schrijft: “Paul Pogba heeft in aanloop naar het EK gereageerd op de transferspeculaties over hem. Zo zouden Paris Saint-Germain en Juventus de Franse middenvelder over willen nemen van Manchester United.”

AS komt vrijdag met het nieuws dat Robert Lewandowski open zou staan om Bayern München deze zomer te verlaten. Op zijn 32ste zou Lewandowski het nu het perfecte moment vinden om nog eens een andere competitie te ontdekken, nadat hij maar liefst elf seizoenen in de Bundesliga actief was. Real Madrid wil daarvan alvast profiteren door hem weg te kapen.

Lewa naar Real?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
79+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

17:00
19+
Ajax, haal Schreuder naar Amsterdam! | Raad van Aad #41
16:47
50+
‘Feyenoord krijgt kraakhelder Oosting-nieuws’
16:34
12+
Seuntjens bevestigt gesprekken: binnenlandse transfer lonkt
16:21
52+
‘Ontwerp nieuw thuisshirt Feyenoord uitgelekt’
16:04
30+
Go Ahead-speler hekelt: “Ik vind dat ons publiek arrogant wordt”
15:48
61+
Bosz looft PSV’er die 0 minuten speelde in Heerenveen: “Grote toekomst”
15:32
40+
Veerman wijst ploeggenoot waar hij ‘het meest van heeft genoten’ aan
15:16
154+
PSV’er voor 60 miljoen weg? “Strik erom”
15:00
3984+
‘Verrassende transfermove Xavi Simons’
14:47
196+
Hofs vreest voor verdwijnen van licentie Vitesse
14:25
248+
Tuchtcommissie KNVB legt Bergwijn schorsing op
14:00
184+
‘Ajax neemt definitief afscheid van Maduro’
13:48
55+
‘AZ richt pijlen op Zweeds international’
13:24
216+
Klopp spreekt zich uit over Liverpool-keuze Slot
13:12
159+
‘Gaaei verdient bij Ajax een tweede kans’
12:44
446+
Kroes reageert op Ajax-interesse Potter
12:33
225+
Jaap Stam over einde bij Ajax: “Ik was er helemaal klaar mee”
12:29
62+
“Speelstijl van Slot is precies wat ze graag zien op Anfield”
12:12
540+
‘Barcelona-exit voor Frenkie de Jong’
12:00
2887+
‘Vier Eredivisie-clubs op omvallen’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie