‘Eredivisie-terugkeer Memphis stap dichterbij’

Foto: ‘Eredivisie-terugkeer Memphis stap dichterbij’

Het zou goed kunnen dat Memphis Depay komende zomer terugkeert in de Eredivisie. Er gaan al langer geruchten over een mogelijke hereniging met PSV en ook de Spaanse media speculeren er nu over.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Atlético Madrid zou Memphis Depay wel transfervrij naar PSV willen laten gaan

In navolging van bijvoorbeeld clubwatcher Rik Elfrink (Eindhovens Dagblad) sluit nu ook Football España niet uit dat Memphis terug gaat keren naar PSV. Atlético Madrid zou namelijk bereid zijn om de spits na dit seizoen transfervrij te laten vertrekken.

“Atlético zal aanvallende kwaliteit willen toevoegen aan de selectie, omdat spelers als Memphis, Álvaro Morata en Angel Correa aan het eind van het seizoen mogelijk gaan vertrekken”, klinkt het bij het medium. Saillant is dat een andere Nederlander wordt genoemd als potentiële opvolger van de vertrekkende voorhoedespelers; Crysensio Summerville (Leeds United), die afgelopen zomer ook nog aan PSV werd gelinkt.

Memphis ligt nog tot medio 2025 vast bij Atlético. De Oranje-international verklaarde onlangs nog uitgebreid – en niet voor het eerst – de liefde aan de club waar hij ooit groot werd; PSV.

Concurrentie met Luuk de Jong

Hij zou daar de concurrentie aan kunnen gaan met onder meer Luuk de Jong (33), die deze week nog door Ben Wijnstekers werd opgenomen in het Telegraaf Elftal van de Week: “Puur omdat hij ook tegen AZ weer liet zien hoe ongelooflijk belangrijk hij is in dit aanstaande kampioensseizoen van PSV. Hij is de leider met ervaring die de spelers om zich heen tot méér kan bewegen, alleen al door wat hij zelf laat zien in zijn drukzetten bijvoorbeeld. En hij maakte er weer twee.”

Zie jij Memphis komende zomer wel terugkeren bij PSV?

  • Ja
  • Nee
3142+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie