Feyenoord rouwt om overlijden echte clubman (57)

Foto: Feyenoord rouwt om overlijden echte clubman (57)

Een dag na het winnen van de nacompetitie om een Europees ticket meldt Feyenoord het treurige nieuws dat voormalig verzorger Fred Zwang op 57-jarige leeftijd is komen te overlijden.

Zwang was 27 jaar in dienst van Feyenoord, waar hij in 2009 doorging als fulltime verzorger ter opvolging van Gerard Meijer. “Verzorger bij Feyenoord 1 bleef Zwang tot en met het seizoen 2018-2019. Na die voetbaljaargang zwaaide hij af, waarmee er een einde kwam aan een dienstverband van liefst 24 jaar bij de club. Een periode waarin Zwang zich zeer geliefd maakte, zowel bij spelers en stafmedewerkers als bij andere collega’s in De Kuip”, schrijft de club.

In 2019 zei Zwang, die ongeneeslijk ziek was, nog bij zijn afscheid: “Ik beschouw het als een grote eer om voor deze club te hebben mogen werken. Al die jaren heb ik dat met heel veel plezier gedaan. Ik ben de club dankbaar voor de mooie tijd die ik hier heb meegemaakt.”

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie