Algemeen Dagblad onthult beslissing Dick Advocaat

Foto: Algemeen Dagblad onthult beslissing Dick Advocaat

Feyenoord ging gisteren wel héél pijnlijk onderuit bij Eredivisie-hekkensluiter ADO Den Haag (3-2). Na afloop van die nederlaag leek oefenmeester Dick Advocaat vooruit te lopen op een tussentijds vertrek, maar hij weigert de handdoek in de ring te gooien.

Het Algemeen Dagblad weet te melden: “Om het maar gelijk weg te nemen. Dick Advocaat stapt zélf dus niet op bij Feyenoord. En de directie van Feyenoord heeft geen plannen om per direct te breken met de 73-jarige trainer. Ook niet na de wanprestatie van Feyenoord in het Cars Jeans Stadion, waar de hekkensluiter voor het eerst sinds 469 dagen weer eens een thuiswedstrijd won.”

De krant stelt: “De technische staf sprak na terugkeer in Rotterdam uitgebreid over het restant van het seizoen en de conclusie was dat niemand voortijdig de deur in de Kuip achter zich wil dichttrekken. Betekent dat dan dat Advocaat het seizoen afmaakt? De trainer wekte na de 3-2 nederlaag tegen ADO toch op zijn minst de indruk dat hij zich op zijn positie zou gaan beraden?”

Maar… “Alleen als de spelersgroep deze week laat blijken geen enkel vertrouwen meer te hebben in de samenwerking, zou er iets kunnen gebeuren bij Feyenoord. Advocaat zal het de spelers morgen, als Feyenoord de training hervat en zich zal gaan richten op de Klassieker zondag tegen Ajax, niet expliciet vragen. En de spelers zullen na de wanvertoning in Den Haag ook niet de verantwoordelijkheid willen dragen van het vertrek van hun trainer, als ze dat al willen. In De Kuip zijn ze tot elkaar veroordeeld. Directie, spelers en trainers.”

Goede beslissing?

  • Ja
  • Nee
638+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie