‘Bizarre megablunders bij Feyenoord’

Foto: ‘Bizarre megablunders bij Feyenoord’

In zijn column in De Telegraaf haalt Valentijn Driessen vandaag keihard uit naar technisch directeur Frank Arnesen van Feyenoord. Hij is namelijk totaal niet onder de indruk van het transferbeleid dat de Deen voert in de Rotterdamse Kuip.

De journalist schrijft: “De gehuurde Spajic en Pratto hoeven natuurlijk niet meer terug te keren. De transfervrij gekomen Linssen komt tekort, de transfersom van een miljoen voor Diemers is vervlogen, middenvelder Teixeira en aanvaller Conteh kostten aanvankelijk niets, maar dat bleek te berusten op een misverstand. De Portugees laat zien niet voor niets op een zijspoor te zijn beland bij een middenmoter in Portugal, terwijl Conteh zich aan iedereen moet voorstellen als hij zich bij Feyenoord meldt. Hij rijgt de blessures aaneen en doet niets anders dan revalideren.”

Driessen gaat verder met zijn klaagzang: “De grootste miskoop is tegelijkertijd de duurste: spits Bozeník, voor zo’n 4 miljoen euro. Hij deed Arnesen denken aan Robert Lewandowski. Die opmerking alleen al is een aanklacht aan het adres van de Deen. Dan heeft Arnesen ook nog een deal gemaakt met AS Monaco en FC Volendam en twee miljoen neergelegd voor Antonucci. Iemand die uitblonk in de Eerste Divisie, maar dit seizoen niet thuis geeft bij FC Volendam, kampt met blessures en door de nieuwe trainer Arne Slot nog niet wordt gezien als schakel op het nieuwe middenveld van Feyenoord.”

De journalist sluit af: “Tel bij dit lijstje twee Noren, een Portugees en twee door PSV afgedankte talenten voor Jong Feyenoord en op de transferbalans van Arnesen staan een keur aan miskopen qua kwaliteit en uitgaven. Daarbij heeft hij nauwelijks een euro verdiend met het verkopen van Feyenoorders, ondanks zijn korte lijntjes met bevriende makelaars.”

Ben jij het met hem eens?

  • Ik wel
  • Ik niet
645+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie