De beste voetbaluitzendingen van deze week: knallen in de beker!

Foto: De beste voetbaluitzendingen van deze week: knallen in de beker!

Januari blijkt steeds meer een maand te worden om nooit te vergeten. Hoewel het coronavirus nog steeds raast, blijven we met plezier binnen. Niet alleen om de kou en het virus te ontlopen, maar ook om te genieten van al die toffe wedstrijden die elkaar in hoog tempo afwisselen. 



Maandag 18 januari 



Waar de maandagen normaal gesproken in het teken van bijkomen staan, is daar geen sprake van op Blue Monday. Deze avond staat namelijk in het teken van drie competities. Zowel de Keuken Kampioen competitie, Serie A en Premier League hebben een toffe wedstrijd om van te genieten.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 18 januari hieronder: 


18.35 uur op ESPN: Jong FC Utrecht – Jong Ajax, 20.40 uur op Ziggo Sport Voetbal: Cagliari – AC Milan, 20.50 uur op Ziggo Sport: Arsenal – Newcastle United


Dinsdag 19 januari



Vanaf dinsdag staat er een achtbaanrit van toffe wedstrijden op de planning. De KNVB-beker wordt namelijk vervolgd met de achtste finales en dat belooft dus veel toffe wedstrijden met zich mee te brengen.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 19 januari hieronder: 


16.30 uur op ESPN: MVV Maastricht – Excelsior, 18.45 uur op ESPN 2: Vitesse – ADO Den Haag, 21.00 uur op ESPN: FC Volendam – PSV


Op de dinsdagavond zijn er dan ook direct drie wedstrijden om naar uit te kijken. Zo begint de volgende afvalrace met de wedstrijd tussen MVV en Excelsior die onderling uit gaan vechten wie door mag bekeren. Vervolgens komen Vitesse en ADO Den Haag ook nog in actie. De twee teams strijden tegen elkaar, al wordt verwacht dat het de thuisploeg is die er met de winst vandoor zal gaan. Vitesse doet het immers buitengewoon goed in de Eredivisie.



De avond wordt afgesloten met FC Volendam. De Volendammers ontvangen PSV en zullen alles op alles moeten zetten om te stunten tegen één van de favorieten voor het Eredivisie-kampioenschap.




Woensdag 13 januari 



Ook op de woensdagavond zitten voetbalfanaten weer klaar voor de tv. Logisch natuurlijk, want de week wordt heerlijk doormidden gebroken met fantastische voetbalwedstrijden. Het is een ware achtbaanrit van plezier te noemen. Er staan namelijk net zoveel toffe wedstrijden op het programma als op een Super Sunday!

Een greep uit de leukste uitzendingen van 13 januari hieronder: 


16.30 uur op ESPN: FC Emmen – sc Heerenveen, 18.45 uur op ESPN 2: Feyenoord – Heracles Almelo, 18.50 uur op Ziggo Sport Voetbal: Manchester City – Aston Villa, 20.55 uur op Ziggo Sport: Copa del Rey: CD Alcoyano – Real Madrid, 21.00 uur op ESPN: AZ – Ajax, 21.05 uur op Ziggo Sport: Fulham – Manchester United


Het hoogtepunt van de week komt op de woensdagavond. Sterker nog, de eerste wedstrijd is al grotendeels gespeeld voordat de avond begonnen is. FC Emmen mag het op De Oude Meerdijk opnemen tegen sc Heerenveen en hoopt dit seizoen nog iets van succes te behalen door in de KNVB-beker te stunten. Met de slechte prestaties in de Eredivisie zou het de enige manier zijn om het seizoen nog een beetje kleur te geven.



Kort daarna hebben we de volgende pot om al weer klaar voor te gaan zitten. Natuurlijk doelen we op Feyenoord dat in De Kuip Heracles verwacht, al zouden we je het niet kwalijk nemen als je naar het buitenlandse voetbal overschakelt. Een wedstrijd tussen Manchester City en Aston Villa brengt immers altijd veel plezier.



De avond sluiten we af met een drietal wedstrijden die het kijken meer dan waard zijn. Zo vervolgt de Copa del Rey met Real Madrid dat op bezoek gaat bij CD Alcoyano, terwijl Fullham Manchester United verwacht. Toch zullen de meeste voetballiefhebbers klaarzitten voor de kraker in Nederland. AZ neemt het namelijk in de achtste finale op tegen Ajax voor de KNVB-beker!


Donderdag 21 januari



Op donderdagavond sluiten we de KNVB-bekerronde af, terwijl ook in andere landen gespeeld wordt om een beker. In Spanje draait het alleen wel om de Copa del Rey. Barcelona komt in actie om die trofee in de wacht te slepen en hoopt op revanche na de verloren finale van afgelopen weekend. Liverpool opent de avond in eigen huis met een wedstrijd tegen Burnley.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 21 januari hieronder: 


20.50 uur op Ziggo Sport: Liverpool – Burnley, 20.55 uur op Ziggo Sport Voetbal: Copa del Rey: UE Cornellà – FC Barcelona, 21.00 uur op ESPN: VVV-Venlo – Go Ahead Eagles


Vrijdag 15 januari 



De week sluiten we op gepaste wijze af met de Keuken Kampioen Divisie. Daar breekt weer een nieuwe speelronde aan en dus kun je bij ESPN daar een avondje voor uittrekken. Tevens staat de eerste wedstrijd van de nieuwe Eredivisie speelronde op de planning. Willem II krijgt bezoek van PEC Zwolle.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 22 januari hieronder: 


18.45 uur op ESPN: Voetbal op Vrijdag: Schakelprogramma, 20.00 uur op ESPN 2: Willem ll – PEC Zwolle, 20.40 uur op Ziggo Sport Voetbal: FA Cup: Chorley – Wolverhampton Wanderers

Tof programma?

  • Zeker
  • Mwah
30+ Votes

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

23:45
75+
Blijdschap over terugkeer Kroes: “Niemand groter dan club”
23:24
79+
PSV-uitblinker ‘beste speler van de Eredivisie’
22:58
36+
Manchester City neemt koppositie in Premier League weer over
22:51
46+
Feyenoord stelt kampioensfeestje PSV uit met zege
22:27
293+
‘Van Praag biedt Kroes excuses aan’
22:09
59+
De Jong zag zenuwen bij teamgenoten PSV
21:50
97+
Veerman geniet: ‘Laten zien dat we de beste ploeg van Nederland zijn’
21:46
255+
‘Slot maakt bizarre keuze bij Feyenoord’
21:26
84+
Bosz applaudisseerde in de rust: “Waanzinnig goed”
21:05
961+
Oorlog na Heerenveen-PSV: ‘puntenaftrek’
21:01
170+
Slot wil naar Liverpool: “Wordt komende dagen duidelijk”
20:50
47+
PSV door achtklapper tegen sc Heerenveen officieus landskampioen
20:36
417+
‘Pijnlijke Van Persie-actie na Heerenveen-PSV’
20:27
775+
‘Chivu keert na 21 jaar terug bij Ajax’
20:02
122+
Feyenoord én Go Ahead Eagles verrassen met opstelling
19:42
204+
‘PSV moet absolute klassespeler aantrekken’
19:24
47+
Bliksemstart PSV: 0-3 na een kwartier (!) spelen
19:11
332+
‘Bestuurlijke onrust Ajax nog niet teruggekeerd’
18:50
11+
Goed nieuws Tévez: uit ziekenhuis ontslagen, nu alweer op trainingsveld
18:30
351+
‘Feyenoord vindt Giménez-vervanger in Schotland’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie