Trainer Feyenoord O21 waarschuwt PSV voor ‘paar goede spelers’

Foto: Trainer Feyenoord O21 waarschuwt PSV voor ‘paar goede spelers’

Vanavond speelt PSV in Noorwegen tegen Rosenborg BK, de club waar de huidige Feyenoord O21-coach Rini Coolen jarenlang werkte. In De Telegraaf doet hij een prognose.

“De groepsfase van de Europa League halen is voor Rosenborg van cruciaal belang. Niet alleen sportief maar zeker ook economisch. Als een echte Noorse ploeg moet Rosenborg het van een goede teamperformance hebben en ze het is een fysiek sterke ploeg, maar daarnaast is het een club, die ook echt wil voetballen en aanvallend wil spelen.”

Coolen vervolgt: “Rosenborg heeft geen slechte ploeg, maar PSV is voor mij duidelijk favoriet. Die hebben zoveel meer kwaliteit. Daarbij mist Rosenborg een belangrijk aspect van het thuisvoordeel. Normaal gaat het publiek in Lerkendal er echt achter staan op dit soort Europese avonden en dat is ditmaal niet mogelijk.”

Bij Rosenborg rekent men sinds kort op de teruggekeerde Markus Henriksen (oud-AZ).  “Er zitten een paar goede spelers in, waarvan ik denk dat ze op termijn de volgende stap gaan maken en naar een grotere competitie zullen verhuizen. Wat ik zelf een heel interessante speler vind, is Emil Konradsen Ceide, een buitenspeler van pas 19 jaar oud, die ik tijdens mijn interim-periode vanuit de jeugd bij het eerste heb gehaald. Dat is een buitenspeler met specifieke kwaliteiten, een rechtspoot op links, die ook heel goed in het Nederlandse voetbal zou passen.” PSV is dus gewaarschuwd.

Het wordt een makkie voor PSV vanavond

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
213+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie