Feyenoord reageert op beslissing kabinet: “Het is zuur voor alle clubs”

Foto: Feyenoord reageert op beslissing kabinet: “Het is zuur voor alle clubs”

Het Nederlandse voetbal krijgt komende weken wellicht een aantal nieuwe klappen te verwerken. Bronnen hebben aan de NOS laten weten dat het kabinet besluit komende drie weken in ieder geval geen toeschouwers meer toe te laten tot sportwedstrijden. Feyenoord reageert onthutst op het bericht.

“Als dit juist is, is dit een enorme klap voor alle clubs”, reageert een woordvoerder van Feyenoord op het nieuws. “Wij zijn zeer benieuwd naar de toelichting, want is geen publiek bij voetbalwedstrijden dan een belangrijk deel van de oplossing?”

De coronabesmettingen nemen de laatste weken in rap tempo toe. Om de besmettingen de kop in te drukken, lijkt het kabinet te besluiten om geen supporters meer in stadions en sportaccommodaties toe te laten.

“Het Nederlandse betaald voetbal is één van bedrijfstakken die er echt alles, maar dan ook werkelijk alles aan heeft gedaan om verspreiding van het coronavirus te voorkomen en dat terwijl er nog steeds geen bewijs is dat het virus zich in de open lucht in stadions verspreidt”, vervolgt de Feyenoord-woordvoerder.

“Het is zuur voor alle clubs, dus ook voor Feyenoord, zeker na afgelopen weekend waarin we samen met de supporters er alles aan hebben gedaan om veilig van voetbal te kunnen genieten.” Maandag 19.00 uur geeft premier Mark Rutte een persconferentie over de nieuwe coronamaatregelen.

Snap jij deze maatregel?

  • Ja, zeker
  • Nee, heel onterecht
743+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie