Chelsea zonder Ziyech pijnlijk onderuit in blessuretijd

Chelsea heeft in de Premier League opnieuw de kans laten liggen om aan de leiding te komen. Na de nederlaag van afgelopen weekend tegen Everton moesten ze nu ook in Wolverhampton hun meerdere erkennen. De Wolves sleepten in de slotseconden nog de zege uit de brand. Het werd 2-1, waardoor ze naar de linker rijtje springen.

Bij rust stond het nog 0-0, maar de match zou vroeg in de tweede helft helemaal losbarsten. Al na vier minuten was het immers raak: Giroud bracht de bezoekers op voorsprong op assist van Chilwell. De reactie van Wolves kwam er halfweg de tweede helft met een goal van Podence.

De match leek daarna op een gelijkspel af te stevenen, maar in de slotseconden van de blessuretijd sloeg Pedro Neto alsnog toe. Chelsea lijdt zo zijn tweede nederlaag op rij, terwijl Wolverhampton na twee nederlagen weer met de zege aanknoopt. Chelsea blijft op de vijfde plaats in het klassement hangen, de Wolves springen voorlopig naar plaats negen. Hakim Ziyech ontbrak nog altijd door blessureleed.

Scoreverloop: 0-1 (49′) Giroud, 1-1 (66′) Podence, 2-1 (90’+5′) Neto

Gaat Chelsea in de top vier eindigen dit jaar?