‘FC Twente-leegloop dreigt’

Foto: ‘FC Twente-leegloop dreigt’

FC Twente moet komende zomer serieus vrezen voor een complete leegloop. Waar het al bekend is dat Ramiz Zerrouki vertrekt naar Feyenoord, daar lijken nog meer spelers te azen op een transfer. Ook Virgil Misidjan lijkt aan te sturen op een zomers vertrek.

Misidjan twijfelt over Twente-toekomst

Misidjan bevestig tegenover ESPN dat hij al om tafel heeft gezeten met Twente, maar onthult zich nog enigszins in nevelen over zijn toekomst. “Ik snap wat je probeert te doen… Het is in ieder geval de laatste wedstrijd van het seizoen”, waarmee hij antwoord op de vraag of hij zondag zijn laatste wedstrijd speelt in de Grolsch Veste.

“We weten nog niet welke kant we opgaan”, vervolgt de buitenspeler, die ook nadenkt over een eventuele contractverlenging. “We hebben heel veel plezier en het team is op elkaar ingespeeld. Helaas gaan er veel mensen weg. Het is dan wel kijken of het nog hetzelfde gaat worden. Ik denk persoonlijk van niet, maar dat heeft geen invloed op mijn keuze. Ik wil niet te lang wachten, want de club moet ook door. En ik wil zelf ook door.”

Daarmee lijkt Misidjan toch aan te geven komende zomer te willen vertrekken. “Natuurlijk weet ik wel wat ik wil en de club weet dat ook.” De buitenspeler hoopt dan ook snel duidelijkheid te kunnen geven. Misidjan lijkt echter niet de enige die komende zomer gaat vertrekken. Ook spelers als Vaclav Cerny, Joshua Brenet en Gijs Smal hebben al aangegeven open te staan voor een nieuw avontuur.

Zie jij Misidjan komende zomer vertrekken bij Twente?

  • Ja, dat verwacht ik wel
  • Nee, dat verwacht ik niet
623+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie