“Als de Champions League doorgaat, is Bayern de topfavoriet”

Foto: “Als de Champions League doorgaat, is Bayern de topfavoriet”

Het is nog maar de vraag of de Champions League dit seizoen een winnaar gaat kronen. Mocht dit nog gebeuren is Bayern München de grote favoriet, meent ex-topspits Dimitar Berbatov.

“Als de Champions League nog wordt uitgespeeld, zie ik Bayern München als grootste favoriet”, zegt Berbatov bij Betfair. “Misschien komt het omdat ik nu veel Bundesliga-voetbal kijk, maar zij maken altijd indruk op mij met uitstekend voetbal en ze hebben een aantal geweldige spelers. De manier waarop ze Chelsea uitschakelden was ongelooflijk. Ze lieten het er zó makkelijk uit zien.” 

Berbatov, die van 2001 tot 2006 voor Bayer Leverkusen speelde in Duitsland, denkt dat Der Rekordmeister ook profijt kan hebben van de vroege herstart in Duitsland. “Ik weet natuurlijk niet precies wat voor invloed zo’n coronastop op je lichaam heeft, maar Bayern zou er voordeel van kunnen hebben. Zij zijn natuurlijk eerder begonnen en zijn inmiddels alweer helemaal wedstrijdfit.” 

Toch ziet Berbatov ook andere kanshebbers voor de Champions League-titel. “Ik ben ook fan van Atlético Madrid. Zij spelen op een hoog niveau, vind ik. Diego Simeone heeft van Atlético een echte machine gemaakt, hij heeft ze twee keer naar de Champions League-finale gebracht en nu hebben ze Liverpool uitgeschakeld. De kritiek van Jürgen Klopp was onterecht. Hij wist precies hoe Atlético zou gaan spelen en toch kon hij ze niet verslaan.”

Zie jij Bayern dan ook als grootste favoriet?

  • Echt wel
  • Nee, dat niet
46+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie