De beste voetbaluitzendingen van dit weekend: Bundesliga!

Foto: De beste voetbaluitzendingen van dit weekend: Bundesliga!

Het weekend is weer begonnen en dat betekent weer een aantal heerlijke potten voetbal. Deze week gaat de Bundesliga verder en dus zetten we de beste uitzendingen van dit weekend op een rij. 


Zaterdag 23 mei

Net als vorige week staat de zaterdag in het teken van de Bundesliga. Nu er weer gespeeld wordt, valt er weer iets om naar uit te kijken. Toch kun je ook nog steeds genieten van klassieke wedstrijden en docu’s. Tijd om de beste uitzendingen van de zaterdag op een rij te zetten. 



Een greep van de leukste uitzendingen van 23 mei hieronder:


13.00 uur op FOX Sports 3: Ajax TV: Champions League 1995, 13.10 uur op FOX Sports 2: Bij Andy in de auto: Peter Bosz deel 1, 15.30 uur op FOX Sports 1: VfL Wolfsburg – Borussia Dortmund, 16.45 uur op Ziggo Sport: Classic Match: Barcelona – Real Madrid 10/02/1996, 18.30 uur op FOX Sports 1: Bayern München – Eintracht Frankfurt


De volgende speelronde in de Bundesliga trapt af en het affiche mag er zeker wezen. Zo speelt VfL Wolfsburg tegen Borussia Dortmund en wordt er een paar uur later in München aangelegd voor een heerlijke pot. De koploper neemt het op tegen Eintracht Frankfurt in de Allianz Arena.



Naast de wedstrijden in de Bundesliga is op Ziggo Sport een klassieke wedstrijd uitgezonden. El Classico uit 1996 wordt uitgezonden en dat betekent een doelpuntenregen om van te genieten. Ook kun je een dubbele dosis Bij Andy in de auto kijken die in het teken staat van Peter Bosz. De dubbele aflevering start om 13.10 uur op FOX Sports 2.




Zondag 24 mei

Op zondag gaan we gewoon lekker verder met het feest vieren. Dat er weer gespeeld mag worden is reden genoeg om de televisie de gehele dag aan te zetten voor de sport. Eerst natuurlijk met de samenvattingen, waarna laat in de middag het wedstrijd plezier wordt voortgezet.



Een greep van de leukste uitzendingen van 24 mei hieronder:


13.25 uur op FOX Sports 1: FC Schalke 04 – FC Augsburg, 15.00 uur op FOX Sports 3: Top 50 Goals Ajax 94-95, 15.30 uur op FOX Sports 1: FSV Mainz – RB Leipzig, 18.00 uur op FOX Sports 1: FC Köln – Fortuna Düsseldorf, 18.35 uur op Ziggo Sport: Tussen De Palen wedstrijd: Ajax – Bayern München april 1995


Ook op zondag wordt er weer gevoetbald en hoewel de wedstrijden van clubs zijn die wat lager op de ranglijst staan, moet dat de pret niet drukken. Een wedstrijd die nog niet gespeeld is, kan immers altijd voor spektakel zorgen. Alleen door te kijken kun je erachter komen wie de winnaar is zodra de scheidsrechter het laatste fluitsignaal geeft.



Naast de Bundesliga kan er ook genoten worden van Ajax. Nee, de Eredivisie is nog steeds niet terug, maar je kunt wel kijken naar de vijftig beste goals van Ajax uit 1994-1995. Tevens wordt bij Ziggo Tussen De Palen uitgezonden, waarbij het wederom over Ajax uit 1995 gaat. Dit keer de wedstrijd tegen Bayern München uit april 1995.

Ga jij weer Bundesliga kijken?

  • Ik wel
  • Ik niet
85+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie