‘Dit is waarom Rodríguez waarschijnlijk niet naar PSV gaat’

Foto: ‘Dit is waarom Rodríguez waarschijnlijk niet naar PSV gaat’

De supporters van PSV hoopten van harte dat hun club een nieuwe linksback zou binnenhalen, maar het ziet ernaar uit dat Ricardo Rodríguez voor een transfer van AC Milan naar Fenerbahçe heeft gekozen. Dat heeft een duidelijke reden: geld.

Het Eindhovens Dagblad schrijft vandaag: “Italiaanse media meldden gisteravond dat Fener de gelukkige winnaar is in de strijd om de transferrechten van de 71-voudig Zwitsers international. In de vooravond waande PSV zich echter nog kansrijk. Technisch manager John de Jong van de Eindhovense club keerde gisteravond huiswaarts na overleg in Milaan. Samen met operationeel directeur Peter Fossen van PSV probeerde hij een oplossing te bereiken om Rodríguez naar Eindhoven te halen. De club wilde hem graag aan de selectie toevoegen om een kwaliteitsimpuls te geven aan de selectie, maar niet tegen elke prijs. Fenerbahçe wilde naar verluidt meer betalen aan AC Milan, dat voor de hoofdprijs ging.”

Komt Rodríguez definitief niet naar het Philips Stadion, dan zijn de Eindhovenaren misschien wel klaar op de transfermarkt: “PSV hoopte met Rodríguez de problemen aan de linkerkant van de defensie op te lossen, nu meerdere opties mislukten en de club de beste man uit het centrum (Nick Viergever) moest verhuizen. Of er nog andere opties zijn, is niet duidelijk. Eerder gaf De Jong wel aan dat het goed mogelijk is dat de club met de huidige bezetting verder gaat, omdat er bij PSV ook het idee leeft dat er meer uit de selectie te halen is dan de laatste maanden.”

Vind jij dat PSV gefaald heeft?

  • Ik wel
  • Ik niet
347+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie