‘Zorgen om Timber’

Foto: ‘Zorgen om Timber’

Quinten Timber viel in de vriendschappelijke wedstrijd tussen FC Emmen en Feyenoord uit met een blessure. De middenvelder verstapte zich en moest zich laten vervangen.

Dat was een flinke tegenvaller voor Slot en de zijnen. De trainer maakte veel gebruik van Timber in de eerste seizoenshelft en sprak na afloop van het oefenduel zijn zorgen uit. “Hij verstapt zich en dat is niet fijn.”

De trainer wijst op de situatie waaruit de blessure ontstond. “Als hij een schop krijgt denk je ‘dat kan meevallen’, maar als er eigenlijk niks gebeurt voor ons gevoel en de pijn is dusdanig heftig dat hij er zo af moet.”

Dat leidt tot nieuwe kopzorgen voor de trainer. “Dan zijn de voortekenen niet positief. Dat blijkt in de praktijk ook wel eens anders te zijn, dus laten we dat afwachten.”

Timber werd aan het begin van dit seizoen voor ruim acht miljoen euro overgenomen van FC Utrecht. De tweelingbroer van Ajacied Jurriën Timber kwam in de eerste seizoenshelft twintig keer in actie voor zijn nieuwe club. Hoe ernstig de blessure in werkelijkheid is, zal in de nabije toekomst duidelijk worden.

Feyenoord wordt landskampioen!

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

38+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie