“Ziyech kreeg geen seconde…”

Foto: “Ziyech kreeg geen seconde…”

Er is behoorlijk wat te doen om de situatie van Hakim Ziyech bij Chelsea. De laatste tijd krijgt de ‘tovenaar’ totaal geen speelminuten meer op Stamford Bridge en dat is gewoonweg een onhoudbare situatie. Willem van Hanegem is het daarmee eens.

TIP: Jacks.nl is live en biedt zowel sportweddenschappen als een online casino aan. Waag een gokje bij Jack’s!

Hij vertelt in het Algemeen Dagblad: “Als je deze speler vertrouwen geeft, dan staat hij er voor je. Kijk maar naar zijn verleden. En zo goed gaat het niet bij Chelsea nu. Ziyech is een gevoelsjongen, zoals ik dat vroeger zag bij iemand als Ulrich van Gobbel. Ziyech kreeg geen seconde in de finale van Champions League. Zo’n grote speler. Dan weet je hoe de trainer over je denkt. Dat doet pijn bij spelers en zeker bij die van zijn kaliber.” De Kromme is van mening dat coach Thomas Tuchel steken laat vallen: “Dat gedweep met Tuchel van al die mensen, het zal allemaal wel…”

Karim El Ahmadi zegt over zijn vriend en landgenoot: “Diep vanbinnen is Hakim over bepaalde dingen vast erg teleurgesteld. Maar ik heb ook weleens tegen hem gezegd: Hakim, jij hebt wel de Champions League gewonnen, hè.” Misschien kan een transfer uitkomst bieden? “Hakim weet altijd heel goed wat hij wil.”

Ontslag Tuchel?

Vertrekt Tuchel uit Londen, dan is dat vermoedelijk goed nieuws voor Ziyech. Het AD analyseert: “In 2012 dacht Roberto di Matteo na het winnen van de Champions League en de FA Cup wel wat krediet te hebben opgebouwd. Maar in november kon de manager zijn spullen al pakken omdat het in de Premier League verkeerd dreigde te gaan. Nu Romelu Lukaku, de 115 miljoen euro kostte, openlijk de strijd met hem is aangegaan, zal Tuchel moeten winnen om stevig in het zadel te blijven. En als dat zo is, dan is dat slecht nieuws voor Ziyech.”

Verliest Chelsea woensdag van Tottenham Hotspur in de EFL Cup? De odd is 3.75!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Doet dit pijn?

  • Ja, vind ik wel
  • Nee, vind ik niet
209+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie