Woerts schetst doemscenario voor Feyenoord: ‘Kansloze missie’

Foto: Woerts schetst doemscenario voor Feyenoord: ‘Kansloze missie’

De Rotterdamse politiek wil uiterlijk eind dit jaar weten of Feyenoord het plan rond Feyenoord City rond kan krijgen. Sportmarketeer Chris Woerts ziet het alvast somber in, vertelt hij bij De Oranjezomer.

“Pas aan het eind van het jaar weten ze de bouwprijzen. De staalprijzen blijven maar stijgen, het wordt een heel lastig dossier. Vorige week mochten de supporters inspreken en dat hebben ze heel goed gedaan: 59 tegenstanders van het nieuwe stadion en één voorstander van het nieuwe stadion. Eigenlijk hebben ze dat heel goed verwoord allemaal. Er waren (onder andere – red.) ook algemeen directeuren bij, gewoon een doorsnee van de bevolking eigenlijk”, aldus Woerts.

“Toen moest vrijdag de directie van Feyenoord komen en een van de eerste dingen die commercieel directeur Joris van Dijk zei was ‘ja, de supporters… emotie mensen!’. Toen heeft hij wel een paar draaien om de oren gekregen van de raadsleden, want die zeiden ‘We hebben de afgelopen dagen juist heel goed beargumenteerde doelstellingen gehoord tegen het stadion, dus we kunnen ze niet wegzetten als emotiemensjes.’ Daar moest hij zijn excuus voor aanbieden”, weet Woerts.

“Er is gewoon heel veel onduidelijk. Feyenoord is nu tevreden met 17,5 miljoen spelersbudget, dat gaat niks worden. Ze hebben altijd ‘we houden vast aan dat 25 miljoen spelersbudget’ gezegd, dat was heilig. Nu zeggen ze ‘ja, als we 17,5 miljoen hebben, dan gaan we er in ieder geval niet op achteruit‘. Met 17,5 miljoen, in vergelijking met Ajax en PSV, is het echt een kansloze missie”, aldus Woerts.

Komt dit nog goed?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
532+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie