‘We gaan onszelf laten zien op het mooiste podium’

Foto: ‘We gaan onszelf laten zien op het mooiste podium’

Feyenoord beleefde op zaterdagavond een goede generale repetitie voor het aankomende Champions League-duel met Atlético Madrid. Go Ahead Eagles werd met 3-1 verslagen in De Kuip en Quilindschy Hartman was belangrijk voor de Rotterdammers met een assist op de 2-0 van Calvin Stengs.

Quilindschy Hartman verantwoordelijk voor schitterende assist

Bij ESPN kijkt de rechtsback de beelden van die goal terug: “Ik weet dat hij in die ruimte gaat komen. Niet alleen hij, Santi is daar ook vaak. Ik weet dat hij gaat komen en dat doet hij goed. Het gebeurt ook steeds vaker met andere spelers. Ik speelde die bal een beetje op intuïtie de ruimte in. Ik zag een rood-wit shirt en dan is het: voorslingeren.”

Calvin Stengs, ook aanwezig bij het interview, knikt instemmend: “Goals, gretigheid… Ik denk dat ik op de goede weg ben. Ik had al het gevoel dat Quilindschy voor zou geven en hij zag me goed. Hij heeft een goede trap en ik weet dat hij hem zo kan geven.” De aanvallende middenvelder krijgt complimenten van Karim El Ahmadi, die aanwezig is in de studio als analist: “Ze zijn in de kleine ruimte beter geworden, veel driehoekjes en een-tweetjes lopen via hem.”

Champions League

Nu gaat de focus natuurlijk volledig op de CL-uitwedstrijd tegen Atlético, maar Hartman heeft alle vertrouwen dat ook in het Estadio Wanda Metropolitano een goed resultaat neergezet kan worden: “Het gevoel is goed. We gaan onszelf daar weer laten zien, op het mooiste podium.”

Maakt Feyenoord kans tegen Atlético?

  • Dat denk ik wel
  • Dat denk ik niet
223+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie