‘Volgende bestemming Davy Klaassen bekend’

Foto: ‘Volgende bestemming Davy Klaassen bekend’

In de afgelopen week kwam al naar buiten dat Inter Milan zou hebben besloten dat Davy Klaassen tekort komt voor het niveau dat de club nastreeft. En inmiddels is er ook belangstelling in hem ontstaan.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Volgende oud-Ajacied richting Turkse Süper Lig?

Volgens journalist Simone Togna hebben meerdere clubs uit de Turkse Süper Lig interesse in hem getoond. Derhalve zou het zomaar kunnen dat Klaassen na dit seizoen Hakim Ziyech (Galatasaray) of Dusan Tadic (Fenerbahçe) achterna gaat. Die andere Turkse grootmacht, Besiktas, werd op haar beurt recent nog gelinkt aan Steven Berghuis.

Overigens kan Klaassen niet deze maand al richting Turkije, want hij heeft dit voetbaljaar al voor twee clubs (Ajax en Inter) minuten gemaakt. De middenvelder, die er in de modestad totaal niet meer aan te pas komt, moet dus wachten tot komende zomer.

Afscheid lonkt

Aan het einde van de zomerse transfermarkt kwam hij kosteloos over uit de Johan Cruijff ArenA, maar in de eerste seizoenshelft van de Serie A moest hij het doen met een aantal (zéér korte) invalbeurtjes. Nu zou Simone Inzaghi, de coach van de Nerazzurri, helemaal geen gebruik meer van hem willen maken. La Gazzetta weet dat Inter Klaassen in de aankomende zomer wil slijten en dan zouden de Italianen nog wat geld voor hun speler kunnen vangen. Om dat te bewerkstelligen moeten ze gebruikmaken van de optie in het contract van de middenvelder in het Giuseppe Meazza om dat met één jaar te verlengen. Momenteel ligt de oud-Ajacied immers vast tot eind juni van dit jaar.

Zou Turkije een goede stap zijn voor Klaassen?

  • Ja
  • Nee
1103+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie