‘Verrassende uitblinker Ajax – PSV’

Foto: ‘Verrassende uitblinker Ajax – PSV’

Arnold Bruggink kijkt net als heel voetbalminnend Nederland uit naar de aftap in de topper tussen Ajax en PSV. De analist van ESPN, die in het verleden de clubkleuren van de Eindhovenaren verdedigde, heeft goede hoop voor de Eindhovenaren.

Volgens de voormalig aanvallende middenvelder heeft PSV een serieuze kans om met drie punten weg te gaan uit Amsterdam. Dat heeft in de laatste plaats te maken met de terugkeer van Luuk de Jong, Noni Madueke en Mauro Junior.

“Ik denk dat PSV steeds beter wordt. Ze zijn stabieler geworden, ook omdat er spelers terugkomen”, zei Bruggink. Net als in de eerdere wedstrijden tussen Ajax en PSV zal de focus bij de Eindhovenaren op de mannen voorin liggen.

Ajax – PSV

Bruggink: “Het gevaar zit hem voorin, zowel bij Ajax als PSV. Als De Jong mee gaat doen en Madueke voor het laatste halfuur, dan heeft PSV de zaken wel beter voor elkaar dan het geweest is.”

Waar vanzelfsprekend de meeste aandacht uit gaat naar Cody Gakpo, denkt Bruggink dat PSV vooral profijt gaat hebben van de aanwezigheid van Madueke. Helemaal wanneer de Engelsman niet vanaf het startsignaal begint.

Dat is in ieder geval niet Brugginks verwachting: “Het is echt te hopen dat hij fit blijft, dan gaat hij in de tweede helft van het seizoen echt het verschil maken voor PSV. Hij is zó krankzinnig goed.”

82+ Votes

Noni Madueke scoort tegen Ajax

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

82+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie