‘Verrassende nieuwe club lonkt voor Stefan de Vrij’

Foto: ‘Verrassende nieuwe club lonkt voor Stefan de Vrij’

Stefan de Vrij was jarenlang een vaste en zeer gewaardeerde kracht bij Inter Milan, maar dit seizoen viel de Nederlandse mandekker toch een beetje buiten de boot bij de Champions League-finalist. Bovendien loopt zijn contract komende zomer af, dus een afscheid lonkt.

‘Galatasaray wil Stefan de Vrij naar Turkije halen’

Heel voorzichtig werden Ajax, Feyenoord en PSV als mogelijke bestemmingen geopperd, maar de kans dat hij salaristechnisch haalbaar is voor een Nederlandse club, is niet heel groot. Wat dat betreft maakt Galatasaray een veel grotere kans.

De Turkse landskampioen zou van plan zijn om de gewilde mandekker Victor Nelsson voor een flink bedrag te verkopen, zodat het De Vrij transfervrij binnen kan halen als vervanger.

Hoewel de Turkse Süper Lig niet gelijk een droombestemming zal zijn voor De Vrij, hoeft hij er in ieder geval niet al te veel in te leveren qua salaris en zal hij volgend seizoen Champions League-voetbal kunnen spelen, samen met voormalig ploeggenoot Mauro Icardi en ook oud-PSV’er Dries Mertens.

Geen vaste basisspeler meer

Dit seizoen kwam de 31-jarige De Vrij tot 26 Serie A-wedstrijden, waarvan een deel als invaller. Onder coach Inzaghi zijn Francesco Acerbi en Alessandro Bastoni de vaste centrumverdedigers in de basisploeg.

Wint Inter (binnen 90 minuten) de CL-finale?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Zie jij De Vrij wel terugkeren in Nederland?

  • Ja, dat zie ik wel gebeuren
  • Nee, dat zie ik niet gebeuren
3807+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie