‘Vechtscheiding tussen AS Roma en Karsdorp’

Foto: ‘Vechtscheiding tussen AS Roma en Karsdorp’

Rick Karsdorp ontbreekt met een medische verklaring in de selectie van AS Roma, dat op trainingskamp gaat in Japan. Volgens La Gazzetta dello Sport gaat het om psychische problemen.

Karsdorp werd na de wedstrijd van AS Roma tegen Sassuolo (1-1) keihard aangepakt door coach José Mourinho. De Portugees noemde diens naam niet, maar liet doorschemeren dat de oud-Feyenoorder zijn teamgenoten had verraden. Kort daarna verschenen er zelfs woedende fans bij hem op de stoep.

De onveilige sfeer deed Karsdorp besluiten om terug te keren naar Nederland. Hij ontbrak in de wedstrijd tegen Torino en liet zich evenmin zien bij de hervatting van de tweede seizoenshelft. De verdediger ontbrak in de eerste trainingen na de korte break.

Vechtscheiding

Karsdorp zou een medische verklaring hebben afgegeven, omdat hij psychisch niet in staat zou zijn om te spelen. Een specialist ondertekende deze verklaring, maar in Rome weigert men daar zomaar mee in te stemmen. De Serie A-club wil de Nederlander zelf onderzoeken, ware het niet dat de hoofdpersoon in eigen land verblijft.

AS Roma wijst Karsdorp op diens contractuele verplichtingen, maar het heeft er alle schijn van dat er een vechtscheiding aanstaande is. Er worden zelfs juridische stappen overwogen door de Romeinen. Een winters vertrek lijkt dan ook reëel.

Salzburg
Roma
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 5 december 2022 02:52.

Geloof jij Karsdorp?

  • Ja
  • Nee
147+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie