Van Hooijdonk over Cillessen: “Heel sneu, dit gun je niemand”

Foto: Van Hooijdonk over Cillessen: “Heel sneu, dit gun je niemand”

Jasper Cillessen ging zaterdagavond – niet voor het eerst de laatste weken – enorm in de fout, onder de lat bij NEC. De Nijmegenaren verloren mede daardoor met 2-3 van sc Heerenveen.

Sydney van Hooijdonk toont medeleven met Jasper Cillessen

“Ik heb hem een hand gegeven. Ik vind het wel heel sneu voor hem”, zegt Sydney van Hooijdonk, die namens Heerenveen goed was voor één goal, bij ESPN. “Dit gun je niemand. Iedereen kan zich hierin inleven. Het is hetzelfde als je als spits voor open goal zou missen op 2-2 in de laatste minuut. Maar het blijft topsport en voor ons is het uiteindelijk heel lekker: hierdoor winnen wij de wedstrijd.”

Lucky zege

Van Hooijdonk zelf kwam behoudens zijn goal eigenlijk amper in het stuk voor. “Je weet van tevoren al met dit centrum (Marquez en Sandler, red.) dat het lastig gaat worden. Het is een goed centrum en NEC is een goede ploeg. Ik denk niet dat wij zo heel goed waren, maar de trainer weet dan ook dat ik aan één kans genoeg heb.”

De huurling van Bologna erkent tot slot dat ‘de gelukkigste heeft gewonnen’. “Absoluut. Het mocht ook wel een keertje. Dit seizoen zijn wij vaak de ongelukkige geweest en dat de wedstrijd niet onze kant opviel. Nu gebeurt het wel op een belangrijk moment in de competitie, dat is gewoon lekker.”

Twente
NEC Nijmegen
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 12 mei 2023 19:58.

Cillessen hoort niet langer in Oranje te zitten

  • Eens
  • Oneens
98+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie