United presenteert Varane op kolkend Old Trafford

Foto: United presenteert Varane op kolkend Old Trafford

Manchester United wil komend seizoen weer een serieuze titelkandidaat in de Premier League worden na enkele magere jaren. De club strikte enkele dagen geleden alvast een eerste grote aanwinst van de zomer door Jadon Sancho bij Borussia Dortmund weg te kapen, maar op Old Trafford zijn ze nog lang niet klaar. De volgende topaanwinst zou al snel moeten neerstrijken. 

 

Volgens Le Parisien is er zondag een doorbraak gekomen in de onderhandelingen met Real Madrid over de transfer van Raphaël Varane. De verwachting is dat de club één van de komende dagen een akkoord zullen bereiken over een transfersom die rond de 45 miljoen euro zou liggen. Daarmee doet vooral United een goede zaak, want aanvankelijk vroeg Real nog 80 miljoen. De Koninklijke moest echter inbinden doordat Varane nog maar één jaar contract heeft en door de pandemie de prijzen het voorbije jaar serieus gezakt zijn. 

 

UPDATE 14/08 15.45u

Het heeft uiteindelijk nog een tijdje geduurd, maar de overgang van Varane naar Manchester United is nu ook definitief in kannen en kruiken. En voor de Fransman was het de moeite waard om te wachten. Zo werd de aankondiging gemaakt vlak voor de aftrap van de thuiswedstrijd tegen Leeds United. 

 

Varane werd zo meteen met een staande ovatie onthaald door een kolkend Old Trafford. Hij zag zijn nieuwe club overtuigend met 5-1 winnend. De  international tekende tot medio 2025 en zal het rugnummer 19 dragen.

 

Varane een uitstekende aankoop?

  • Zeker weten
  • Heb mijn twijfels…
73+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie