United-aanwinst prijst Ten Hag: “Iedereen kan dat zien”

Foto: United-aanwinst prijst Ten Hag: “Iedereen kan dat zien”

Manchester United maakte woensdag via de officiële kanalen de komst van Mason Mount bekend. De 24-jarige middenvelder maakt de overstap van Chelsea en gaat bij de Mancunians spelen met het iconische rugnummer zeven. Mount zegt uit te kijken naar de samenwerking met manager Erik ten Hag.

Mount wil prijzen winnen met United en Ten Hag

United tikt maar liefst een bedrag van 64 miljoen af voor de komst van Mount, die bij Chelsea mocht vertrekken. De middenvelder genoot zijn jeugdopleiding bij The Blues en beleefde er ook zijn doorbraak. “Het is nooit makkelijk om de club te verlaten waar je bent opgegroeid, maar Manchester United biedt mij een mooie nieuwe uitdaging voor de volgende fase in mijn carrière”, vertelt Mount op de clubsite van The Red Devils.

Mount zegt uit te kijken naar de samenwerking met de rest van de spelersgroep en Ten Hag. “Iedereen kan zien dat de club grote stappen zet onder Erik ten Hag. Na een ontmoeting met de manager en een gesprek over zijn plannen kan ik niet enthousiaster zijn over de komende seizoenen. Ik ben klaar voor het harde werk dat hier verwacht wordt.”

De aanvallende middenvelder steekt zijn ambities niet onder stoelen of banken. “Ik weet hoe geweldig het voelt om grote prijzen te winnen en wat daar voor nodig is. Ik zal er alles aan doen om dat opnieuw te ervaren met Manchester United.”

Is Mount een goede aankoop van United?

  • Ja, dat vind ik wel
  • Nee, dat vind ik niet
322+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie