Union stemt in met transferverzoek Becker: Serie A lonkt

Foto: Union stemt in met transferverzoek Becker: Serie A lonkt

Sheraldo Becker lijkt 1. FC Union Berlin spoedig te verlaten. De Nederlandse vleugelaanvaller mikt op een transfer, terwijl dat voor de Duitse club bespreekbaar is. Zijn toekomst ligt waarschijnlijk in Italië.

Becker op weg naar uitgang bij Union

Kicker meldt dat Becker deze transferzomer de Bundesliga-club gaat verlaten. Hij krijgt naar verluidt de ruimte om een overstap af te ronden. Volgens BILD kan de Surinaams international terecht bij een club uit de Serie A, die komend seizoen actief is Europa. Het is niet precies duidelijk om wel club het gaat. Een langer verblijf bij Union zit er dus niet in. De 28-jarige Amsterdam heeft nog een contract voor één seizoen, waardoor de leiding erbij gebaat is om hem deze zomer nog van de hand te doen.

Privé- én financiële redenen

“Het is bekend dat Becker nog een keer een stap wil maken”, bevestigde voorzitter Dirk Zingler aan Kicker. “Het is een keuze op basis van privéredenen. Daarnaast wil hij ook vanwege financiële redenen nog een klapper maken. Wij accepteren die wens.”

Door deze woorden lijkt een naderende transfer dichtbij. Union zou naar verluidt zo’n zeventien miljoen euro verlangen voor de snelle vleugelspeler. In ieder geval zullen de hoofdstedelingen een stevige winst maken op Becker, die vier jaar geleden nog transfervrij overkwam van ADO Den Haag. In een eerder stadium was er nog interesse uit de Premier League, maar de pijlen lijken nu gericht op een Italiaanse move.

Past Becker goed in de Serie A?

  • Zeker wel
  • Heb mijn twijfels..
73+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie