Gigantische domper Becker richting CL-clash

Foto: Gigantische domper Becker richting CL-clash

Sheraldo Becker had over zijn start in Spanje weinig te klagen. De vleugelaanvaller scoorde direct bij zijn debuut voor Real Sociedad, en werkte toe naar het Champions League-treffen met Paris Saint-Germain. Maar de kans is groot dat daar een streep doorgaat.

Nederlandse vleugelaanvaller raakte geblesseerd

Zaterdag ging het mis voor de snelle aanvaller tegen Girona. Vlak na rust moest de 28-jarige Amsterdammer zich laten vervangen. Volgens zijn werkgever kampt hij met een hamstringblessure. Hierdoor lijkt het lastig om het tweeluik met PSG te halen. Vooral het heenduel, over negen dagen in Parijs, lijkt te vroeg te komen voor de winteraanwinst. Een flinke tegenvaller voor de oud-Ajacied.

Winteraanwinst van Sociedad

Het neefje van Javairo Dilrosun en Luciano Narsingh stapte afgelopen transferperiode voor 3 miljoen euro over van Union Berlin naar Sociedad. Becker beleefde een droomstart in het Baskenland, door tijdens zijn debuut direct het net te vinden. Tijdens de bekerzege tegen Celta de Vigo was het raak voor de Surinaams international.

Voorlopig zit Becker dus in de lappenmand, waardoor hij meerdere wedstrijd lijkt te missen. De huidige nummer zes van LaLiga wordt momenteel flink geplaagd door blessures. ihen Muñoz, Kieran Tierney, Artis Elustondo, Mikel Merino, Robin Le Normand, Arsen Zakharyan en Urko González de Zarata waren al uit de roulatie. Naast Becker raakten ook Álvaro Odriozola en Carlos Fernández geblesseerd.

Had Becker een gevaar kunnen zijn tegen PSG?

  • Echt wel
  • Dat lijkt me niet
45+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie