Twente-steunpilaar neigt naar transfer: “Tijd voor wat nieuws”

Foto: Twente-steunpilaar neigt naar transfer: “Tijd voor wat nieuws”

FC Twente maakt tot dusver een uitstekend seizoen mee. Eén van de steunpilaren is Mees Hilgers, die sinds kort wordt gelinkt aan Ajax, Feyenoord én PSV. De centrumverdediger staat zelf open voor een transfer.

“Ze zullen de optie in mijn contract vast gaan lichten, daarna zien we wel wat er gebeurt”, vertelt Hilgers aan Voetbal International. Hij denkt toe te zijn aan een stap hogerop. “Ik speel al meer dan tien jaar voor FC Twente, voor mijn gevoel is het tijd voor wat nieuws.”

Dat hij aan de Eredivisie-top wordt gelinkt, doet hem niet gelijk iets. “Als je me dit vorig jaar had gevraagd, was het antwoord misschien anders geweest. Maar ik heb daarin ook stappen gezet als speler, hoe je met zo’n situatie om moet gaan. Ik blijf rustig en ga ervanuit dat ik gewoon bij FC Twente blijf, tot er ergens anders een handtekening staat.” Naar verluidt heeft Hilgers wel al een voorstel voor contractverlenging afgewezen.

Feyenoord-thuis

Komend weekend wacht een cruciale clash met Feyenoord. Hilgers is vol vertrouwen. “Wij gaan er voor de volle honderd procent opklappen. Dat wordt een heel belangrijke wedstrijd voor ons. Ik weet zeker dat alle jongens van ons dolgraag willen spelen en gebrand zijn om een goed resultaat te halen. Feyenoord heeft het altijd lastig tegen ons.” In De Kuip werd het eerder 2-0 voor Feyenoord, na een vroege rode kaart voor Vaclav Cerny.

Maakt Hilgers in januari nog een transfer?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
391+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie