‘Transferklapper Feyenoord op de tocht’

Foto: ‘Transferklapper Feyenoord op de tocht’

Santiago Giménez wist donderdag in het Europa League-duel met AS Roma weer eens te scoren, maar tegen Almere City oogde de Mexicaan opnieuw ongelukkig. Kenneth Perez en Karim El Ahmadi vragen zich af of een toptransfer komende zomer nog wel van de grond komt.

Perez en El Ahmadi twijfelen over toptransfer Giménez

“De clubs die voor Giménez in de markt waren, zijn die de afgelopen twee maanden gaan twijfelen?” vroeg Kenneth Perez zich zondag hardop af in het ESPN-programma Dit was het Weekend. El Ahmadi kan zich dat wel voorstellen. “Hij maakte tegen Roma dan wel die goal, maar als het ergens aan ontbrak was dat de voorhoede. De buitenspelers, maar ook de spitspositie. Het is te weinig wat ze de laatste weken laten zien. Dat geldt ook voor Ueda als hij invalt.”

Ook Perez heeft zo zijn twijfels. “Hij had een periode waarin alles lukte. Nu lukt er weinig. Waarschijnlijk zit hij qua niveau ergens daar tussenin. Dan is 40, 50 miljoen euro best veel geld.”

Giménez leek tegen Almere wel een keer alleen op doel af te kunnen gaan, maar struikelde uiteindelijk waardoor de kans verloren ging. El Ahmadi is echter duidelijk in zijn oordeel. “Bij een Giménez in goede doen, zoals voor de winterstop, was dit gewoon een goal. Je hebt sommige spitsen die even niet scoren maar voetballend wel wat laten zien. Maar ook dat vind ik bij hem nog veel te weinig.”

Denk jij dat Giménez nog een toptransfer gaat maken?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
1938+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie