‘Toptransfer voor Thijs Dallinga’

Foto: ‘Toptransfer voor Thijs Dallinga’

Thijs Dallinga zag in de afgelopen transferperiode een overgang naar de Premier League door zijn neus geboord worden. Brentford wilde de spits overnemen van Toulouse, maar de Fransen wilden de Nederlander niet laten gaan. Dat leidde tot teleurstelling bij Dallinga, die komende zomer mogelijk alsnog de overstap kan maken naar Engeland.

Premier League lonkt voor Dallinga

“Het is een redelijk hectische periode geweest”, vertelt Dallinga bij het Ziggo Sport-programma Rondo over de afgelopen transferwindow. We gingen ervan uit dat er niets meer zou gebeuren. In de laatste week van de transferwindow was er een aantal dingen dat toch nog serieus op begon te spelen. Daar stond ik zelf ook wel voor open, maar de club heeft uiteindelijk anders besloten. Dat moet je ook respecteren.”

Dallinga gaf in het praatprogramma toe dat een transfer naar de Premier League lonkte. “Onder meer Brentford meldde zich, ja. En er was nog een club die heel serieus was. Daar heb ik wel goed over nagedacht en ik heb aangegeven dat ik de stap wilde maken. Maar in de situatie waarin we nu zitten, begrijp ik dat de club me wilde houden. We hebben niet echt een afspraak gemaakt, maar we hebben wel besproken dat ik in de zomer de stap wil zetten.”

De aanvaller van Toulouse hoopt dat komende zomer zich een soortgelijke kans gaat aandienen. “Er zijn veel mooie competities, maar ik denk dat de Premier League bij elke speler wel bovenaan staat. In deze transferperiode kwam dat heel dichtbij en dat was een mooie uitdaging geweest. Nu moet ik zorgen dat ik in de picture blijf.”

Is de Premier League een goede vervolgstap voor Dallinga?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
1118+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie