‘Toptransfer lonkt voor Nederlands toptalent’

Foto: ‘Toptransfer lonkt voor Nederlands toptalent’

De zeventienjarige Dean Huijsen heeft een geweldige luxepositie te pakken. De Nederlandse verdediger van Juventus zou zijn loopbaan mogelijk kunnen voortzetten bij FC Barcelona of Bayern München, maar ook een nieuwe verbintenis is mogelijk.

Huijsen maakte donderdag zijn officieuze debuut voor Juventus in de oefenwedstrijd tegen HNK Rijeka (1-0 overwinning). Trainer Massimiliano Allegri was na afloop lovend over hem. “De trainer zei tegen me: ‘Doe gewoon waar je goed in bent. Als je hier staat, betekent het dat je goed bent.’ Hij vertrouwde me”, zo vertelt de getalenteerde verdediger.

De voormalig jeugdspeler van het Spaanse Málaga staat er geweldig op. Huijsen heeft zijn zinnen vooral gezet op een doorbraak bij Juventus, waar zijn verbintenis doorloopt tot de zomer van 2024. Volgens Tuttosport doet de Italiaanse topclub er zelfs goed aan door hem nóg langer op de loonlijst te plaatsen.

De Italiaanse sportkrant heeft namelijk vernomen dat clubs als Bayern München en FC Barcelona reeds aan Huijsen denken. Fabrizio Romano meldde dit ook al. De transferspecialist stelt dat kamp-Juventus zijn verbintenis wil openbreken en spoedig in gesprek gaat met diens management.

Eindigt Juventus in de toptwee van de Serie A?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

28+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie