Ten Hag richt pijlen op wereldkampioen

Foto: Ten Hag richt pijlen op wereldkampioen

Manchester United werkt achter de schermen hard aan een vervanger voor Harry Maguire. Naar verluidt denkt de Engelse topclub onder meer aan Benjamin Pavard en Jean-Clair Todibo.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Nieuwe centrale verdediger Manchester United

Erik ten Hag maakte in de voorbereiding op het nieuwe seizoen een duidelijk statement door Maguire zijn aanvoerdersband af te pakken. Het kwam hard aan bij de centrale verdediger, die in Engeland al jarenlang op veel kritiek kan rekenen. Hoewel hij niet direct weg hoefde, besloot Maguire alsnog buiten de deur te kijken.

West Ham United bleek bereid te zijn om meer dan 35 miljoen euro op tafel te leggen, waardoor het slechts een kwestie van tijd is voordat Maguire de overstap maakt. Het zorgt ervoor dat Ten Hag met het clubbestuur alvast de mogelijkheden op de transfermarkt onderzoekt, waarbij volgens Fabrizio Romano twee namen ertussenuit springen.

Interesse in Pavard en Todibo

Pavard lijkt een van de toptargets te zijn. De centrale verdediger annex rechtsback van Bayern München beschikt in Duitsland nog over een contract van slechts één seizoen en heeft de club te kennen gegeven dat hij deze niet wil verlengen. Het is voor Bayern München dan ook de enige manier om nog wat geld aan Pavard te verdienen. Naar verluidt ligt de vraagprijs rond de 40 miljoen euro.

Een andere optie zou Todibo zijn. De defensieve kracht van OGC Nice heeft nog een verbintenis tot medio 2027, waardoor het de vraag is of OGC Nice hem wil laten gaan. Dat geldt eveneens voor Edmond Tapsoba van Bayer Leverkusen, die pas in aanmerking komt als de eerste twee namen afvallen.

Is dit de juiste keuze?

  • Ja, absoluut
  • Nee, zeker niet
85+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie