‘Ten Hag richt pijlen op centrumspits Real Madrid’

Foto: ‘Ten Hag richt pijlen op centrumspits Real Madrid’

Erik ten Hag hoopt volgens Relevo dat Joselu aankomende zomer overkomt. De Nederlandse oefenmeester is naar verluidt zeer gecharmeerd van zijn kwaliteiten.

Manchester United gecharmeerd van Joselu

Manchester United beleeft een rommelig voetbaljaar en hoopt begin volgend seizoen dan ook een aantal ervaren spelers aan de selectie te kunnen toevoegen. Met de komst van Sir Jim Ratcliffe als nieuwe eigenaar is er aan geld geen gebrek op Old Trafford, waardoor de mogelijkheden groter zijn.

Het clubbestuur heeft met Ten Hag kortgesloten dat Joselu een van de spelers moet zijn die komende zomer de overstap naar Manchester United maakt. Dit seizoen is hij door Espanyol verhuurd aan Real Madrid, waarbij hij vooralsnog kwam tot acht doelpunten en twee assists.

Wens om bij Real Madrid te blijven spelen

Aankomend seizoen hoopt Joselu voor Real Madrid te blijven spelen. Hij moet dan ook hopen dat Espanyol hem die kans gunt. Manchester United wil daar een stokje voor steken door de 34-jarige centrumspits naar Manchester te halen en hem daar een belangrijke rol te geven.

Naar verluidt lijkt het vooralsnog er niet op dat Joselu over een paar maanden in de Premier League speelt, maar met het vrijgekomen geld bij Manchester United valt niets uit te sluiten. De grootmacht zou haar best doen en heeft onlangs twee gegadigden naar Madrid gestuurd. Of het voldoende is, moet de komende tijd blijken.

Gaat Joselu bij Manchester United slagen?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
174+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie