‘Ten Hag moet laatste redmiddel aangrijpen’

Foto: ‘Ten Hag moet laatste redmiddel aangrijpen’

Erik ten Hag wil opnieuw toeslaan in de Eredivisie. Na de komst van Tyrell Malacia (Feyenoord) wil Ten Hag ook Antony en Cody Gakpo losweken bij respectievelijk Ajax en PSV. Volgens Valentijn Driessen is het maar de vraag of het duo de oefenmeester daadwerkelijk aan succes kan helpen, die eigenlijk maar één redmiddel ziet: Frenkie de Jong.

In zijn column in De Telegraaf plaatst Driessen zo zijn vraagtekens bij de komst van Antony en Gakpo. De voetbaljournalist schrijft dat er al vele voorgangers uit de Eredivisie zijn gesneuveld bij United, waardoor er geen enkele garantie op succes is voor de twee buitenspelers. “Voor de spelers zou Ten Hag een garantie op speeltijd kunnen bieden terwijl hij ze tijd kan geven om te acclimatiseren in de Premier League. Alleen is daar geen tijd voor en hebben Martinez en Malacia dat al aan den lijve ondervonden.”

Hoofd op het hakblok

Driessen schrijft dan ook dat Ten Hag met vuur speelt. “Wie in de Engelse competitie de focus op Nederland richt, speelt met vuur. Als een centrale verdediger van amper 1.80 meter, jonge reservespelers van Oranje zonder status en een Braziliaans vlieggewicht Ten Hag en Manchester United moeten redden, dan leg je je hoofd op een hakblok.” Volgens de Ajax-clubwatcher kan de oefenmeester dat probleem maar op één manier voorkomen. “Wellicht dat Frenkie de Jong dat kan voorkomen als hij op het laatste moment beslist om FC Barcelona en de Champions League in te ruilen voor de Mancunians en de Europa League.”

TIP: Wint Manchester United van Liverpool? Pak ruim 5x je inzet bij Unibet!

Moet Ten Hag er nog alles aan doen om Frenkie de Jong op te halen bij Barcelona

  • Ja, dat is de ontbrekende schakel
  • Nee, niet doen
154+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie