Ten Hag legt de lat bij Manchester United hoog

Foto: Ten Hag legt de lat bij Manchester United hoog

Manchester United staat donderdagavond in de Europa League tegenover Real Betis Sevilla. Voor de ploeg van Erik ten Hag betekent het opnieuw een week met een dubbel programma. De oefenmeester maakt zich daarover echter geen zorgen en wil geen keuze maken tussen prijzen.

De Engelse topclub zit niet alleen nog altijd in de Europa League, maar maakt ook nog altijd kans op het binnenhalen van de FA Cup. Bovendien doet het als outsider mee voor het kampioenschap, waardoor Manchester United in de slotfase van het seizoen zeer scherp moet zijn. Het kan zich namelijk geen fout meer permitteren.

Ten Hag houdt daar echter geen rekening mee in het maken van zijn opstellingen. De Nederlander ziet dat zijn spelers vooralsnog behoorlijk fit zijn en in staat zijn om twee wedstrijden in dezelfde week af te werken. “Ik denk dat we het kunnen om op meerdere fronten te presteren”, zo stelt hij op de persconferentie voorafgaand aan het treffen met Real Betis.

Desondanks besluit hij soms om zijn elftal te rouleren, zodat er verse krachten binnen de lijnen komen. “We hebben voldoende posities met een dubbele bezetting. We kunnen de beste spelers laten spelen in de laatste fase van het seizoen”, aldus Ten Hag, die tevreden is over de manier waarop zijn team zich dit seizoen opstelt.

Eenvoudige wedstrijd

De Premier League-club bewees zich afgelopen week nog een goede dienst door in eigen huis met 4-1 af te rekenen met Real Betis. Het betekent dat de kans groot is dat Manchester United na donderdagavond in de kwartfinale van de Europa League staat. De laatste keer dat het een Europese hoofdprijs won was in 2017, toen het Ajax versloeg in de finale.

Wint Manchester United dit seizoen de Europa League?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Gaat Ten Hag nog succesvoller zijn bij Manchester United?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik denk het niet
118+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie