‘Ten Hag krijgt spits van 85 miljoen euro’

Foto: ‘Ten Hag krijgt spits van 85 miljoen euro’

Manchester United hoopt zich ondanks de valse start van dit seizoen te kwalificeren voor de Champions League. De Engelse recordkampioen wil er sowieso alles aan doen om een rampjaar zoals dit seizoen te voorkomen. Erik ten Hag (Ajax) geldt als de belangrijkste kandidaat om volgend seizoen trainer te worden op Old Trafford, maar daar blijft het niet bij. 

De Nederlandse trainer wordt al maandenlang gelinkt aan de job bij Manchester United. De eerste gesprekken zijn inmiddels al gevoerd. Mogelijk heeft de clubleiding Ten Hag ook op de hoogte gebracht van de geplande transferactiviteiten van de club. 

Deze zomer moet er een nieuwe spits naar Old Trafford komen. Edinson Cavani loopt uit zijn contract, Marcus Rashford is niet zeker van zijn toekomst bij Manchester United, Mason Greenwood is voor onbepaalde tijd niet beschikbaar, waardoor alleen Cristiano Ronaldo volgend seizoen als zekerheid overblijft. 

Manchester United 

De clubleiding van de Engelse grootmacht kijkt daarom rond op de Europese velden. Ver heeft het niet hoeven zoeken: in Londen is de volgende spits van Manchester United volgens Engelse media gevonden. Waar Manchester City vorig seizoen een dappere poging waagde, gaat aankomende zomer United proberen om Harry Kane los te weken bij Tottenham Hotspur

Kane, die volgens Engelse media minimaal honderd miljoen pond (85 miljoen euro) moet kosten, maakte aan het begin van dit seizoen zijn vertrekwens kenbaar. Inmiddels zou de aanvoerder van Tottenham weer bij zijn bij zijn club, maar de interesse van United zou daar verandering in kunnen brengen. 

Kane wilde Spurs verlaten omdat hij structureel om de prijzen wilde meespelen. Daarvoor hoeft hij Tottenham op dit moment echter niet te verruilen voor United: The Spurs staan op dit moment vijfde in de Premier League, één punt voor United. Beide teams zijn met Arsenal in gevecht om plek vier, die recht geeft op Champions League-voetbal. 

Kane eerste doelpuntenmaker tegen Newcastle? De odd is 3.25x!

 

Kane naar United?

  • Denk het wel
  • Denk het niet
386+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie