‘Ten Hag krijgt gewenste superspits’

Foto: ‘Ten Hag krijgt gewenste superspits’

Oefenmeester Erik ten Hag beschikt over een behoorlijk compleet elftal bij Manchester United, maar Wout Weghorst is toch een soort ‘doekje voor het bloeden’. De verwachting is dat The Red Devils in de aankomende zomer de markt op gaan om veel geld uit te geven aan de komst van een nieuwe superspits.

Wat dat betreft passeren er steeds maar weer een aantal namen de revue. Die van Mohammed Kudus (Ajax) bijvoorbeeld, die van Gonçalo Ramos (SL Benfica) en die van Victor Osimhen (Napoli). Volgens Manchester Evening News is een andere goalgetter echter de belangrijkste gegadigde voor de vacature.

Het regionale dagblad wijst naar niemand minder dan Harry Kane van Tottenham Hotspur. De nummer 9 van The Spurs en het Engelse nationale team heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij prijzen wil winnen. In Londen lukt dat maar niet, waardoor het zomaar eens zo zou kunnen zijn dat hij binnenkort ‘verder gaat kijken’. En het Old Trafford van United lonkt dus, aldus MUN.

Di Marzio over Osimhen

Een tijdje geleden liet ‘transferspecialist’ Gianluca Di Marzio zich uit over Osimhen en een mogelijke verhuizing naar Manchester. De Italiaan zei toen: “Man United moet minstens 120 miljoen euro voor hem betalen, maar Premier League-clubs hebben die mogelijkheid, dus het zou best eens kunnen gebeuren. Manchester United wil hem zeker vastleggen, maar er zijn andere clubs die datzelfde van plan zijn. Het kan niet anders dan dat zijn naam straks in verschillende bestuurskamers genoemd wordt!”

Hoeveel Kane moet kosten is onduidelijk, maar de marktwaarde van de 29-jarige Engelsman wordt geschat op een slordige negentig miljoen euro. In het Tottenham Hotspur Stadium beschikt hij nog over een contract tot medio 2024, waardoor de tijd wel begint te dringen voor zijn werkgever. Wordt Kane niet verkocht, dan dreigt hij een jaar later gratis en voor niets de deur uit te lopen.

Moet United Kane halen?

  • Ja
  • Nee
3620+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie