‘Ten Hag krijgt bij Manchester United hoopgevend nieuws’

Foto: ‘Ten Hag krijgt bij Manchester United hoopgevend nieuws’

Manchester United neemt het zondagmiddag in de kwartfinale van de FA Cup op tegen Liverpool. Volgens The Athletic kan Erik ten Hag in het duel eindelijk weer beschikken over Mason Mount.

Terugkeer Mount in wedstrijdselectie

De middenvelder kwam aan het begin van het voetbaljaar voor een bedrag van 65 miljoen euro over, maar maakte nog weinig speelminuten. Op 11 november raakte hij in de wedstrijd tegen Luton Town (1-0 overwinning) geblesseerd, waarna hij vervolgens maar liefst vijf maanden lang aan zijn revalidatie heeft gewerkt.

Intussen zou hij weer volledig fit zijn, waardoor de medische staf van Manchester United aan Ten Hag zou hebben laten weten dat hij tegen Liverpool inzetbaar is. Het lijkt er niet op dat Mount direct in het basisteam kan beginnen, maar als mogelijke invaller heeft de Nederlandse oefenmeester een extra troef in handen.

Enige kans op prijs voor Manchester United

De FA Cup is voor Manchester United nog de enige kans op een prijs, waardoor zijn terugkeer zeer gewenst is. Eerder dit jaar won de Engelse grootmacht achtereenvolgens van Wigan Athletic (0-2), Newport County (2-4) en Nottingham Forest (0-1). Vorig jaar ging Manchester United pas in de finale onderuit tegen stadsgenoot Manchester City (2-1).

Zaterdag vonden er al twee wedstrijden in de kwartfinale plaats. Coventry City FC ging op bezoek bij Wolverhampton Wanderers en wist met een kleine overwinning (2-3) van het veld af te stappen. Manchester City won dan weer in eigen huis van Newcastle United (2-0). Zondag staan eveneens Chelsea en Leicester City tegenover elkaar.

Kan Mount bij Manchester United het verschil maken?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
210+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie