Ten Hag dolblij na derbyzege, Guardiola opvallend koeltjes

Foto: Ten Hag dolblij na derbyzege, Guardiola opvallend koeltjes

Manchester United won vandaag met 2-1 van Manchester City, een achterstand werd pijlsnel omgebogen. En dus genoot Erik ten Hag na afloop van de feestelijke taferelen op Old Trafford.

“Je ziet dat we in de goede richting zitten”, reageert de Tukker, voor de camera bij ViaPlay. “We zijn heel blij dat we nu deze progressie maken. Tegelijkertijd is het januari en zijn we nog niet eens halverwege de competitie. Er gaat nog zoveel op ons afkomen, maar ik denk wel dat het ons geloof nog meer kan sterken. Je ziet daarmee dat we echt in de juiste richting zitten en we moeten doorgaan op deze voet.”

Al ziet Ten Hag nog altijd voldoende verbeterpunten. “Er zijn zeker nog een hoop dingen die beter moeten. We kunnen op allerlei vlakken nog verbeteren.” Na de 2-1 van Marcus Rashford ging Ten Hag aardig uit zijn dak. “In de afgelopen jaren heb ik overal mijn momenten gehad zoals deze, ontzettend veel plezier. Dit was echt een speciaal moment en hiervoor ben ik gekomen. Deze club is een monster en Old Trafford zit de juiste vibe in. Hiervoor ben ik naar Manchester United gekomen.”

Guardiola panikeert niet

Josep Guardiola reageerde opvallend nuchter na de nederlaag. “We hebben vandaag een mooie wedstrijd gespeeld. Helaas konden we niet winnen, maar dit is wel wat we moeten blijven doen. Man United heeft het goed gedaan. Ik heb respect voor die club, ook al weet ik dat de fans dat natuurlijk niet allemaal hebben omdat we buren zijn.”

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 18 januari 2023 20:59.

Wie gaat hoger eindigen dit seizoen?

  • United
  • City
206+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie