Te Kloese geeft Slot-update en bevestigt Spurs-nieuws

Foto: Te Kloese geeft Slot-update en bevestigt Spurs-nieuws

Tottenham Hotspur heeft zich bij Feyenoord niet officieel gemeld voor trainer Arne Slot. Dat vertelde Dennis te Kloese bij het ESPN-programma Goedemorgen Eredivisie. Wel wist Te Kloese te vertellen dat hij zelf door de Premier League-topclub is benadert voor de functie van technisch directeur.

Tottenham klopte nog niet aan voor Slot

Te Kloese vertelde in het ochtendpraatprogramma echter nooit serieus een vertrek naar Spurs te hebben overwogen. De Telegraaf bracht zondag naar buiten dat de Spurs werk wilde maken van de komst van Te Kloese, die daar echter zelf geen heil in ziet. De algemeen directeur stelde onder meer dat er bij Feyenoord nog genoeg werk te verrichten is en ook uit privé-oogpunt zag Te Kloese ook geen reden om alweer uit Nederland te vertrekken.

Daarnaast vertelde Te Kloese ook dat Tottenham zich officieel nog niet gemeld heeft voor Slot, die wel eerder in het seizoen serieus is benadert door Leeds United. “Dat was niet het moment, leek mij. Ik heb binnen de organisatie gewoon nee gezegd tegen Arne, nee is ook een antwoord. Ik denk dat de samenwerking die we met Arne hebben opgebouwd heel goed is. Ik denk dat Feyenoord op dit moment sportief en financieel stapje er stapje voor stapje beter voor komt te staan. Langzaam zie je dat dat beleid tot interesse leidt. Dat is heel normaal, het is ook helemaal niet spannend of ingewikkeld. Als er voor ons interesse is, moet de club zich bij ons melden. Dan gaan we erover nadenken.”

Zie jij Slot nog bij Feyenoord vertrekken?

  • Ja
  • Nee
1079+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie