Szymanski spreekt zich uit over toekomst bij Feyenoord

Foto: Szymanski spreekt zich uit over toekomst bij Feyenoord

Sebastian Szymanski kwam aan het begin van het seizoen als een grote onbekende bij Feyenoord binnen, maar bewees dit voetbaljaar al meermaals zijn meerwaarde. In gesprek met PANNA! gaat de middenvelder onder meer in op zijn toekomst.

Loopbaan van Szymanski

Het 23-jarige talent doorliep de jeugdopleiding van Legia Warschau en maakte in 2019 voor ruim 5 miljoen euro de overstap naar Dinamo Moskou. Vanwege de Russische inval in Oekraïne keerde hij echter een tijdlang niet meer terug bij zijn club en ging hij met zijn zaakwaarnemer op zoek naar een nieuwe werkgever.

“Ik trainde vorig jaar zomer eerst even mee bij Legia Warschau”, legt Szymanski uit. “Even aankijken wat er zou gebeuren. Diverse clubs toonden interesse, Feyenoord leek me de beste oplossing. De kans op speeltijd was groot, de speelwijze sprak me erg aan en de fans zijn geweldig. Ik houd van het positiespel van Feyenoord.”

Hoop op langer verblijf bij Feyenoord

Szymanski kreeg het al snel voor elkaar om Arne Slot van zijn kwaliteiten te overtuigen en speelde zichzelf daarmee in het basisteam. Met Feyenoord behaalde hij dit seizoen de kwartfinale van de Europa League en halve finale van de KNVB Beker. Het landskampioenschap ligt de komende weken voor het grijpen.

Het smaakt voor de voetballer naar meer. Feyenoord huurt hem dit seizoen van Dinamo Moskou en kan hem deze zomer definitief overnemen, maar daarvoor moet het naar verluidt wel 9 miljoen euro op tafel leggen. Szymanski hoopt dat dit gaat gebeuren. “Dat ligt niet in mijn handen. Ik ben dit seizoen gehuurd. Ik heb het super naar mijn zin. Het zou mooi zijn als ik mag blijven.”

Blijft Szymanski na dit seizoen bij Feyenoord?

  • Ja, zeker weten
  • Nee, ik denk het niet
581+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie