Strijd in familie Berghuis bij Ajax-Go Ahead: “Twee waren er heel blij”

Foto: Strijd in familie Berghuis bij Ajax-Go Ahead: “Twee waren er heel blij”

Ajax-Go Ahead Eagles (1-1) was zaterdagavond ook een strijd in de familie Berghuis. Steven Berghuis nam het op tegen zijn vader en broer, die in dienst van de Deventenaren zijn.

De international laat weten dat niet iedereen in de familie Berghuis te spreken was over de uitslag. “Twee waren er heel blij”, doelt hij op zijn vader en broer. “Mijn moeder zat ertussenin. Zij en ik waren teleurgesteld. Mijn moeder had ook liever Ajax zien winnen. Go Ahead moest de puntjes ergens anders maar ophalen.”

Napoli

“Als spelersgroep zijn we natuurlijk teleurgesteld over het gelijkspel tegen Go Ahead, maar we nemen het zeker niet mee naar dinsdag”, vervolgde de middenvelder, een voor het belangrijke Champions League-treffen met Napoli. “Dat is een mooi moment om aan iedereen te laten zien wie we zijn. Wij staan op drie punten, Napoli op zes. We moeten morgen het gat dichten. Het is niet allesbeslissend, maar wel heel belangrijk.”

Berghuis liep tijdens Polen-Nederland een rugblessure op. Het gaat inmiddels steeds wat beter. “Ik moest snel invallen (voor Teun Koopmeiners, red.). Het stijfde op, maar het werd steeds beter in de twee dagen richting de wedstrijd tegen België. Uiteindelijk was het niet genoeg. Ik heb de hele week oefeningen gedaan om mijn rug weer goed te krijgen. Het was tegen Go Ahead goed genoeg om in te vallen.”

TIP: 2.85 als Berghuis tegen Napoli het net vindt!

Belangrijke rol voor Berghuis tegen Napoli?

  • Zeker
  • Nee, nog niet 100% fit
70+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie