SoccerNews presenteert WK Qaadtar met Aad de Mos

Foto: SoccerNews presenteert WK Qaadtar met Aad de Mos

9-delige video serie over het WK in Qatar met Aad de Mos

Kom alles te weten over het WK 2022 met onze huisanalist Aad de Mos

Vanaf komende week gaat de productie ‘WK Qaadtar’ live, een YouTube-productie van SoccerNews.nl in samenwerking met Aad de Mos. Vaste host is Maikel de Lange, die net als Aad de Mos bekend is van de podcast het Twee Viertje met Aad.

In de afleveringen bespreken De Mos en De Lange samen het nu al spraakmakende WK in Qatar. Elke aflevering kent een ander thema. De serie WK Qaadtar wordt gesponsord door BetCity.

Volgende week Aflevering 1 WK Qaadtar: WK Favorieten 2022

De openingsaflevering zal gaan over de WK-favorieten. Aad en Maikel gaan vijf favorieten bij de bookmakers langs. Brazilië, Argentinië, Engeland, Spanje en Frankrijk passeren de revue. Houd dus SoccerNews.nl in de gaten. De verwachting is dat de eerste aflevering a.s. vrijdag online komt. Thuislocatie van de video’s is Coffee Lab, de koffietent van Eindoven met ook heerlijk eten, bij het centraal station. Aad is hier kind aan huis, en dat merk je want hij voelt zich er heerlijk thuis tijdens de video’s.

Aad de Mos presenteert samen met Maikel de Lange het WK Qaadtar, de 9 delige Soccernews WK Video serie. Aflevering 1 komt a.s. Dinsdag online bij Soccernews.nl!

Tot slot: het Soccernews.nl WK-spel €100.000 prijzenpot

Hierover later meer, maar we kunnen alvast aankondigen dat Soccernews ook een WK-spel gaat lanceren waar JIJ aan mee kunt doen! De prijzenpot hiervoor staat naar verluidt op maar liefst €100.000. En het leuke is, Aad de Mos en Maikel doen ook mee! Neem het dus tegen hen op en wellicht sta jij eind december extra verwarmd onder de kerstboom met een te gekke prijs!

Gaat Oranje het WK winnen?

  • Ja
  • Nee
81+ Votes

Senegal
Netherlands
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 21 november 2022 16:59.

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie