‘BetCity nieuwe shirtsponsor AZ’

Foto: ‘BetCity nieuwe shirtsponsor AZ’

Online bookmaker BetCity wordt hoogstwaarschijnlijk de nieuwe shirtsponsor van AZ. Alleen de puntjes moeten nog op de i gezet worden, maar dan wordt de deal wereldkundig gemaakt. Het is de bedoeling dat BetCity AFAS met ingang van het aankomende seizoen vervangt.

Dat is in ieder geval wat het Noordhollands Dagblad meldt. De regionale krant weet te vertellen dat er een akkoord ligt voor een samenwerking voor de duur van vier jaar. Melvin Bostelaar, de CEO van BetCity, bevestigt dat nieuws, al houdt hij een kleine slag om de arm: “In principe zijn we eruit met de club en staat onze naam de komende jaren op het shirt. We wachten op groen licht vanuit AZ.”

Unibet

De naderende shirtsponsoring-deal is behoorlijk opmerkelijk te noemen, omdat De Telegraaf een paar maanden geleden nog schreef: “Volgens ingewijden hebben Ajax en AZ op hun beurt een akkoord gesloten met het buitenlandse gokbedrijf Unibet, waarmee zij veel meer zouden verdienen. Gesproken wordt over miljoenen per jaar.” Die samenwerking is, wat de Alkmaarders betreft in ieder geval, zo goed als zeker van de baan.

BetCity wordt overigens alléén de nieuwe shirtsponsor van AZ, waar AFAS natuurlijk óók de naamgeving van het AFAS Stadion voor zijn rekening nam. De nieuwe deal biedt de club uit de kaasstad van Nederlands dus ruimte om op zoek te gaan naar een extra partij voor de naam van het onderkomen. Overigens maakten de Alkmaarders eerder al bekend eveneens op zoek te gaan naar sponsoring voor de jeugdopleiding. Op die manier moeten er verschillende geldstromen ontstaan.

BetCity

BetCity is een nieuwe speler op de Nederlandse gokmarkt! Op 1 oktober 2021 kreeg de ‘debutant’, om maar eventjes in voetbaltermen te blijven, een kansspelvergunning van de Kansspelautoriteit (KSA). En sindsdien is het balletje flink gaan rollen, neem bijvoorbeeld de reclame met oud-voetballer Andy van der Meijde die al snel behoorlijk prominent op de televisie uitgezonden werd. SoccerNews.nl onderwerpt de nieuwe bookmaker HIER aan een grondige inspectie.

Ga naar BetCity!

Goede deal?

  • Dat lijkt mij wel
  • Dat denk ik niet
63+ Votes

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

12:00
1+
Tottenham-talent uit Rotterdam kweekt nu voetballers: ‘Wil speler van ons op WK zien’
11:45
30+
Kaplan spreekt zich uit over Ajax-toekomst
11:30
17+
Heracles bindt drietal, Bakboord vertrekt
11:16
53+
‘Doemscenario dreigt voor Wilfred Genee’
10:50
318+
‘PSV trekt de knip voor peperduur tweetal’
10:35
125+
Benaderde Ajax Pascal Jansen al? “Met Slot ook gedaan”
10:20
48+
Toch EK voor Ajacied? “Zit in mijn achterhoofd”
10:02
104+
‘Schokkend: Hélène Hendriks en Noa Vahle gemanipuleerd’
09:44
547+
‘Bliksemtoptransfer lonkt voor Diant Ramaj’
09:28
148+
Ramaj deelt sneer uit aan Steijn: “Je ziet het…”
09:13
74+
Selecteren Wijnaldum ‘discutabel’: “Keuze voor het geld”
08:59
168+
‘Veronica Offside-slappeling door het stof’
08:40
147+
Derksen ziet maar één speler die leuk is voor de camera: ‘Veerman en Bergwijn niet’
08:25
573+
‘Transferbeleid Ajax op de schop’
08:10
684+
Van der Meijde en Sneijder halen uit: “Arrogant, bloedirritant”
07:52
1249+
‘Vandaag Inside-rel krijgt staartje’
07:35
43+
Sierhuis schittert: “Nog niet de polonaise lopen”
07:20
844+
‘Ajax gaat voor oude bekende’
23:42
135+
Uitgefloten Taylor: “Ajax-supporters altijd achter me”
23:30
238+
Gullit wijzigt Van Dijk-opinie: “Meer vraag ik niet”
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie