‘Slot neemt harde Feyenoord-beslissingen’

Foto: ‘Slot neemt harde Feyenoord-beslissingen’

Feyenoord bereikte in de midweekse speelronde in de Europa League een mooie prestatie. Na een 1-0 overwinning op Lazio Roma gingen de Rotterdammers als groepswinnaar door. Lang kunnen ze niet genieten van die zege: zondag wacht immers de volgende wedstrijd tegen FC Volendam.

De Rotterdammers trappen om half drie af, vóór de topper tussen Ajax en PSV. De Rotterdammers hebben in het duel met de promovendus een ideale mogelijkheid om de druk op PSV en Ajax nóg groter te maken dan het al is.

Slot heeft een nagenoeg fitte selectie: alleen buitenspeler Oussama Idrissi is niet beschikbaar voor trainer Slot. Dat betekent dat de oefenmeester een aantal harde keuzes te maken heeft voor het duel met de ploeg van Wim Jonk.

Santiago Giménez deed met zijn winnende treffer een gooi naar een basisplaats, maar moet naar alle waarschijnlijkheid tegen Volendam opnieuw op de bank plaatsnemen. Danilo Pereira krijgt nog steeds de voorkeur boven de Mexicaanse goaltjesdief.

Feyenoord

Achterin staat het naar verwachting ook anders dan tegen Lazio Roma. Linksback Marcos López maakte in de eerste helft geen sterke indruk tegenover Felipe Anderson. Vervanger Quilindschy Hartman deed dat een stuk beter en zou daarmee voor de wedstrijd tegen FC Volendam de basisplaats in handen hebben.

In de voorhoede verdwijnt Igor Paixão weer uit het elftal. De Braziliaanse linksbuiten had een paar momentjes tegen Lazio, maar niet genoeg om Slot definitief te overtuigen. Javairo Dilrosun staat naar verwachting weer ‘gewoon’ op tien, waardoor Sebastien Szymanski weer vanaf de linkervleugel start en Patrik Walemark vanaf de rechterflank voor dreiging moet gaan zorgen.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Timber, Dilrosun, Kökcü; Wålemark, Danilo, Szymanski.

245+ Votes

Feyenoord maakt vier doelpunten tegen FC Volendam

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

245+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie