‘Slot moet gaan, met Feyenoord in de CL valt niet veel te behalen’

Foto: ‘Slot moet gaan, met Feyenoord in de CL valt niet veel te behalen’

Khalid Boulahrouz zou het heel goed begrijpen als Arne Slot Feyenoord na dit seizoen wil gaan verruilen voor Tottenham Hotspur. De voormalig international speelde zelf in Londen.

Boulahrouz: “Als ik Slot had geweest, zou ik waarschijnlijk wel zijn gegaan”

“Als ik Slot had geweest, zou ik waarschijnlijk wel zijn gegaan”, begint Boulahrouz op Ziggo Sport. “Ik denk dat er niet veel valt te behalen als hij met Feyenoord volgend jaar de Champions League ingaat. Ik verwacht geen wonderen en verwacht ook niet dat hij volgend jaar kan toveren. Dan zou hij echt een aantal topspelers naar Rotterdam moeten halen om iets goeds te doen. Hij kan het wel, maar Champions League is echt een ander niveau. Ik denk dat dit het moment is voor hem. Stel je voor dat hij volgend jaar in de groepsfase vier of vijf wedstrijden verliest, dan staat hij er heel anders op.”

“Je moet dansen als de muziek speelt”, haakt presentator Wytse van der Goot in. Rafael van der Vaart sluit zich er bij aan. “Dat geldt voor alle Feyenoorders en dat doet niks te kort tegenover hun kwaliteit, maar we hebben het toen met Jørgensen gezien. Nu is het tijd om te gaan en dan is Tottenham een fantastische club. Als zij het bedrag betalen dat Feyenoord wil, dan gaat het gewoon gebeuren.”

Marco van Basten laat tegengeluid horen

“Ik ben van een andere mening”, countert Marco van Basten. “Ik denk dat Feyenoord hem beter kan houden. Hij is tot iets bijzonders in staat. Ik denk dat hij in de Champions League ook een goede ploeg neer kan zetten en ik denk dat Feyenoord veel verder komt met hem. Als je hem nu voor geld verkoopt, moet je het geld eerst nog maar eens goed zien te gebruiken voordat het voor resultaten zorgt. Hij heeft gewoon nog een contract en volgend seizoen kan hij voor zes miljoen weg. Ik denk dat investeren in je team en club veel meer waard is dan die mogelijke tien miljoen die je nu kan krijgen.”

Van der Vaart: “Als je hem dan houdt, is hij heel ontevreden. Dan krijg je ook weer een rare situatie.” Van Basten voorziet echter geen problemen. “Als hij eenmaal die keuze heeft gemaakt, gaat hij ook weer zijn best doen.”

De Grolsch Veste

Eredivisie

28 mei 2023

14:30

Twente
Ajax
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 28 mei 2023 14:47.

Eens met Boulahrouz?

  • Ja
  • Nee
429+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie