‘Slot krijgt Tottenham-uitnodiging’

Foto: ‘Slot krijgt Tottenham-uitnodiging’

Arne Slot zou één van de twee overgebleven kandidaten zijn om manager bij Tottenham Hotspur te worden. De succestrainer van Feyenoord heeft volgens Valentijn Driessen al een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek gekregen, stelt de chef voetbal van De Telegraaf in Vandaag Inside.

De trainer van Feyenoord staat volgens journalist in serieuze belangstelling van de Premier League-club. Slot is echter niet de enige trainer die uitgenodigd is, weet Driessen. “”Hij heeft een gesprek, maar de Engelsen voeren dit gesprek met drie of vier trainers en doen dit eigenlijk altijd zo. Nagelsmann, Slot en Pochettino komen langs en mogen hun verhaal doen. Slot gaat dit gesprek wel voeren.”

Slot is volgens Driessen echter nog steeds niet de belangrijkste kandidaat. Engelse media schrijven dat het vooral gaat tussen de Feyenoord-trainer en Julian Nagelsmann, de Duitse trainer die door Bayern op straat werd gezet.

Driessen komt met een andere naam: “De belangrijkste kandidaat voor Tottenham is Xabi Alonso. Hij is nu trainer van Bayer Leverkusen en doet het daar heel goed. Alonso was een topspeler en heeft de Champions League gewonnen. Hij heeft bij Liverpool en Real Madrid gespeeld en is daarmee een groot uithangbord.”

Volgens Driessen heeft Slot daardoor nog een stapje te maken. “Alonso is niet onder de indruk van Tottenham. Slot heeft nog nooit iets gewonnen, heeft nog nooit de Champions League meegemaakt en voor hem is alles heel groot en nieuw. Voor Xabi Alonso is dit natuurlijk anders.”

SC Heerenveen
PSV Eindhoven
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 25 april 2024 13:19.

Gaat Slot naar Spurs?

  • Denk het wel
  • Denk het niet
281+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie