Slot geeft update over ernst blessure Trauner

Foto: Slot geeft update over ernst blessure Trauner

Gernot Trauner moest deze week toch weer de training bij Feyenoord staken, nadat hij net terug was van een vervelende blessure. Er gaan geluiden dat de Oostenrijker er wel eventjes uit zal liggen.

“Ik zou bijna zeggen: gelukkig dat het nu gebeurt, dan weet alles en iedereen rondom Feyenoord hoe kwetsbaar we op die positie zijn”, reageert trainer Arne Slot bij ESPN. Al is er van paniek bij hem zeker nog geen sprake. “Of de alarmbellen nu afgaan is een groot woord. We moeten eerst kijken hoe het met de blessure van Gernot gaat. Hij heeft alleen de afgelopen drie weken niet veel kunnen trainen. Deze blessure zal wel opgelost worden de komende dagen, maar dan heeft hij wel al vier weken gemist.”

Die trainingsachterstand baart zorgen. “Dan moet hij het drukke programma in en heeft hij daar amper een voorbereiding in gehad. Dan ben je wel kwetsbaar over het algemeen. Daar zullen we kritisch naar moeten kijken.”

Trainingskamp

Ondanks alles is Slot tevreden met het verloop van het trainingskamp in Spanje. “Ik merk dat de spelers met heel veel plezier op het veld staan. Niet alleen vandaag bij de wedstrijd, maar ook op het trainingsveld. Ik denk dat ze merken dat trainingstijd goed kan zijn voor een elftal. We hebben aangetoond dat we door het spelen van veel wedstrijden ons kunnen ontwikkelen. Dan geeft dat heel veel energie.”

Wint Feyenoord bij Utrecht na de winter?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Trauner is onmisbaar

  • Eens
  • Dat niet
1691+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie