Schitterend gebaar van Tighadouini voor Nouri bij Twente-transfer

Foto: Schitterend gebaar van Tighadouini voor Nouri bij Twente-transfer

Adnane Tighadouini rondde zojuist zijn huurtransfer naar FC Twente af. De flankspeler is zeker één seizoen te bewonderen in Enschede. Bovendien beschikken de Tukkers over een optie tot koop.

“Ik heb veel zin om weer in Nederland te gaan spelen”, reageert de van Malaga CF overgekomen Tighadouini op de clubwebsite van Twente. “Ik heb zin om weer te vlammen. Afgelopen jaar was het een goed seizoen bij Vitesse. We wonnen de KNVB beker, maar ik weet van mijzelf dat ik nog beter kan. Dat wil ik dit jaar bij FC Twente laten zien.”

Deze zomer keerde hij weer terug in Andalusië, maar dat werd dus voor een korte tijd. “Ik wist dat het een moeilijke zaak zou worden om aan spelen toe te komen bij Malaga. Ik heb hard door getraind en gewacht welke club er op mijn pad zou komen. Dat het nu FC Twente is geworden geeft mij een goed gevoel. Het gesprek met René Hake was erg positief en ik hoop snel voor de aanvallende versterking te kunnen zorgen. Marino Pusic (assistent-trainer red.) ken ik nog uit mijn tijd bij Vitesse en NAC Breda en hij heeft mij ook het nodige verteld. Ik kijk uit naar het komende jaar.”

[b]Update 20:19 uur[/b]
Adnane Tighadouini gaat bij FC Twente spelen met rugnummer 34. Dit is een eerbetoon aan Ajacied Abdelhak Nouri, met wie hij een hechte vriendschap onderhoudt.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie